Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

MONGE Fruit krmivo pro kočky tuňák s kiwi pro dospělé kočky 80 g

Značka: MONGE
60570
39 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 10 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Mokré krmivo pro kočky

Hledáte chutné a zdravé krmivo pro svou kočku? Naše krmivo pro kočky s tuňákem a kiwi je ideální pro vaši kočku! Jedná se o doplňkové krmivo pro dospělé kočky, které pomáhá udržovat dobrou kondici, vitalitu a energii každý den. Naše krmivo pro kočky je vyrobeno z nejkvalitnějších surovin s vysokou nutriční hodnotou. Má nízký obsah tuku a je bohatý na Omega 3 kyseliny, které pečují o stav pokožky a krásné srsti Vaší kočky. Jedná se o zcela přírodní produkt, bez barviv, konzervantů a lepku. Krmný návod je jednoduchý - 2-3 konzervy odpovídají denní potřebě průměrné hmotnosti kočky. Produkt můžete podávat při pokojové teplotě nebo zahřátý. Po otevření chlaďte, ale nepodávejte příliš studené. Vždy ponechejte své kočce čerstvou a čistou vodu.

Složení:

tuňák 55%, kiwi 5%, FOS (fruktooligosacharidy) 400mg/kg Analytické složení: vlhkost 82%, hrubý protein 13%, hrubé tuky 0,5%, hrubá vláknina 1%, hrubý popel 2%: Vitamin E 50mg /kg

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.08
Značka:
MONGE

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
13
Druh bílkovin:
Tuňák
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.