Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

MONGE Fruit Cat krmivo pro kočky tuňák s papája 80 g

Značka: MONGE
60572
39 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 10 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Lahodné a hodnotné krmivo pro vaši kočku!

MONGE Fruit Cat Krmivo pro kočky Tuňák s papája 80 g - doplňkové krmivo pro kočky, které obsahuje lahodného tuňáka s papájou. Je to perfektní volba pro majitele, kteří chtějí své kočce darovat něco chutného, ale zároveň hodnotného. Toto krmivo je nízkotučné a 100% přírodní, bez barviv, konzervantů a lepku. Obsahuje množství Omega-3 a Omega-6 kyselin a díky napařeným přísadám je aromatičtější. Plody obsažené v potravě jsou bez konzervantů a barviv a papája je cenná díky svým trávicím vlastnostem. Obsahuje mnoho minerálních látek, jako je zinek, draslík, hořčík a železo, což má pozitivní vliv na zdraví a imunitu kočičího organismu. Krmný návod je jednoduchý - 2-3 konzervy odpovídají denní potřebě průměrné hmotnosti kočky. Jídlo lze podávat při pokojové teplotě nebo ohřáté. Po otevření skladujte v chladničce a nepodávejte výrobek příliš studený. Vždy nechte svému mazlíčkovi k dispozici čerstvou a čistou vodu.

Složení:

tuňák 55%, papája 5%, FOS (fruktooligosacharidy) 400mg/kg Analytické složení: vlhkost 82%, hrubý protein 13%, hrubé tuky 0,5%, hrubá vláknina 1%, hrubý popel 2%: Vitamin E 50 mg/kg

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.08
Značka:
MONGE

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Druh bílkovin:
Tuňák
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.