Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

MONGE Fruit Cat krmivo pro kočky tuňák s jablkem pro dospělé kočky 80 g

Značka: MONGE
60569
39 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 10 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
MONGE Fruit Cat mokré krmivo pro kočky s tuňákem a jablkem 80 g

Doplňkové krmivo Monge Fruit pro kočky s lahodným tuňákem a jablkem je vynikající volbou pro dospělé majitele koček, kteří chtějí svému mazlíčkovi dopřát produkt nejvyšší kvality.
Produkt je zcela přírodní, ve vlastní šťávě, bez barviv, konzervantů a lepku.
Obsahuje čerstvé, špičkové suroviny s vysokou nutriční hodnotou, bohaté na Omega 3 kyseliny a bílkoviny a nízkým obsahem tuku, což pomáhá udržovat dobrou kondici a energii koček každý den.

Jablko, naše národní bohatství, je špičkové ovoce, které obsahuje hodně vitamínu C, ovlivňuje obranyschopnost organismu a díky obsahu vlákniny reguluje činnost střev.
Díky tomu přípravek pomáhá udržovat dobrou energetickou bilanci a pečuje o stav pokožky.
ovoce není chemicky ošetřeno, bez konzervantů a barviv.

Dávkování:

stačí dát 2-3 plechovky ke splnění denní potřeby krmiva průměrné hmotnosti kočky. Výrobek lze podávat při pokojové nebo teplé teplotě a po otevření by měl být skladován v chladničce. Zvíře by mělo být k dispozici také čerstvá a čistá voda.

Složení:

tuňák 55 %, jablko 5 %, FOS (fruktooligosacharidy) 400 mg/kg. Analytické složení: vlhkost 82 %, hrubý protein 13 %, hrubé tuky 0,5 %, hrubá vláknina 1 %, hrubý popel 2 %. Technologické doplňkové látky: Vitamin E 50 mg/kg.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.08
Značka:
MONGE

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
13
Druh bílkovin:
Tuňák
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.