Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

MIAMOR Feline Filets bonito tuňák ve vlastní šťávě 156 g

Značka: MIAMOR
69081
59 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 15 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Výjimečná chuť a kvalita krmiva pro náročné kočky

MIAMOR Feline Filets je krmivo pro náročné kočky, které se skládá pouze z lehkých filetových kousků tuňáka ve vlastní šťávě, ručně balených. Jedná se o filetovou specialitu nejvyšší kvality, zvláště lehce stravitelnou, ideální pro náročné kočky. Navíc je vhodný i pro starší kočky a kočky s nadváhou. Krmná doporučení říkají, že pro kočku o hmotnosti 4 kg se doporučuje 1,5-2 porce denně. Mějte však na paměti, že denní potřeby se liší podle věku, aktivity a rasy. Miamor Feline Filets je krmivo, které si vaše kočka zamiluje pro jeho jedinečnou chuť a kvalitu. Dopřejte své kočce to nejlepší, vyberte si MIAMOR Feline Filets.

Složení:

63% Tuňák pruhovaný, rýže Analýza: Hrubý protein 16% Obsah tuku 1% Hrubá vláknina 0,5 Hrubý popel 1,5 Vlhkost 80 Obsah kalorií / 100g: 79 kcal Doporučené krmení Hmotnost kočky: 4kg - 1,5-2 dávky na den.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.156
Značka:
MIAMOR

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
16
Druh bílkovin:
Tuňák
Metabolická energie (%):
790
Tuky (%):
1
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.