Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

MIAMOR Feine Filets tuňák se zeleninou kapsička 100 g

Značka: MIAMOR
18413
32 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 8 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Zdravé a chutné krmivo pro vaši kočku!

Miamor Feine Filets je perfektní krmivo pro náročné kočky. Krmivo v podobě křupavých a lehce stravitelných filetů máčených v chutném želé splní očekávání i těch nejnáročnějších čtyřnožců. Přípravek je určen i pro starší kočky a kočky s nadváhou, díky sníženému obsahu tuku. Miamor Feine Filets in jelly je kompletní mokré krmivo pro dospělé kočky všech plemen. Neobsahuje žádné droby, části kostí ani vedlejší produkty živočišného původu. Jednoduché složení je ideálním krmivem i pro citlivé kočky. Jídlo Miamor je zárukou nejvyšší kvality a chuti. Díky obsahu 52 % tuňáka se zeleninou a 3 % lososa vyhoví přípravek potřebám vaší kočky a dodá jí živiny nezbytné pro udržení zdraví.

0

Složení:

Analytické složky hrubý protein 13, hrubý tuk 1 %, hrubá vláknina 0,5 %, hrubý popel 2 % Složení : Tuňák s vlhkostí zeleniny 82 %

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.1
Značka:
MIAMOR

Určení

Životní fáze:
Všechny
Speciální požadavky:
Nadváha a/nebo po sterilizaci/kastraci

Složení

Bílkoviny (%):
13
Druh bílkovin:
Ryba
Tuky (%):
1
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.