Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

MIAMOR Feine Filets tuňák se zeleninou 100 g

Značka: MIAMOR
18410
32 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 8 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Chutné krmivo pro vaši kočku

Miamore Feine Filets je unikátní mokré krmivo pro kočky, které je vyrobeno pouze z čistých filetů, bez jater, drobů a dalších živočišných produktů. Kousky filátek v jemném želé je chuť, které neodolá žádná kočka. Charakteristickým znakem krmiva jsou kvalitní suroviny a nízký obsah tuku, díky čemuž je vhodné jak pro starší kočky, tak i pro kočky s nadváhou. Miamore Feine Filets jsou vysoce kvalitní, lehce stravitelné filety, které dodají vaší kočce všechny potřebné živiny. Pokud chcete uspokojit chuťové požadavky své kočky a zároveň se starat o její zdraví, Miamore Feine Filets je perfektní volbou. Vyberte si toto krmivo a dejte své kočce příležitost vychutnat si lahodnou chuť kdykoli během dne.

Složení:

Složení: tuňák 51 %, kukuřice 3 %, mrkev 3 %. Analytické složky: vlhkost 83 %, hrubý protein 13 %, hrubý tuk 1 %, hrubá vláknina 0,5 %, hrubý popel 1,5 %.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.1
Značka:
MIAMOR

Určení

Životní fáze:
Všechny
Speciální požadavky:
Nadváha a/nebo po sterilizaci/kastraci

Složení

Bílkoviny (%):
13
Druh bílkovin:
Ryba
Tuky (%):
1
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.