Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Francodex Spray antistresové prostředek pro koťata a kočky 100 ml

Značka: FRANCODEX
60075
149 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 37 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Antistresový sprej Francodex

Protistresové řešení pro nervózní nebo bojácné psy: dostupné jako aerosol, který se rozprašuje do prostředí. Základem produktu jsou rostlinné výtažky se sedativními vlastnostmi (valerián + mučenka + hloh + kočičí tráva), které pomáhají vytvářet bezpečné prostředí pro zvíře a vyhýbají se nežádoucímu chování způsobenému stresem.

Jak používat:

Přípravek nesmí být aplikován přímo na zvíře. Nastříkejte v těsné blízkosti kočky (košík, škrabadlo) a několikrát nastříkejte v bytě. V případě stěhování můžete do auta a/nebo nosiče nastříkat i ANTISTRESOVÝ SPREJ PROSTŘEDÍ, maximálně však 2 nebo 3 stříknutí.

Složení:

Květinová voda z kočičího nipu (Nepeta cataria), alkohol, extrakt z kořene kozlíku lékařského (Valeriana wallichii), barvivo, ovocná a květinová vůně.
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Značka:
FRANCODEX

Určení

Životní fáze:
Všechny
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.