Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Dárková sada pro psy ZOLUX

Značka: ZOLUX
68745
552 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 138 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Vánoční dárková sada pro vašeho psa!

Připravte se na Vánoce s roztomilými dárkovými sadami pro psy od Zolux! Díky této sadě nemusíte vybírat mezi různými pamlsky a hračkami pro vašeho čtyřnohého kamaráda. Sada Zolux obsahuje míček, kousátko, pamlsky, doplňkové krmivo a kosmetiku pro vašeho mazlíčka - každý produkt je jiný, zvířecí rarita! Dárková sada pro Nejlepšího psa obsahuje: FRANCODEX PL Fresh dent - tekutina pro ústní hygienu pro psy a kočky 250 ml - s obsahem extraktu z granátového jablka, přípravku zabraňujícího usazování plaku, který následně snižuje tvorbu zubního kamene a napomáhá udržují svěží dech FRANCODEX Malé žvýkací proužky pro odstranění zubního kamene a zápachu z úst 228 g/15 proužků - zeleninové žvýkací proužky omezují tvorbu plaku a zubního kamene a pomáhají udržovat svěží dech FRANCODEX antistresová svačina pro psy s kuřecím masem 75 g - křupavé svačiny s kuřecí náplní, které mají uklidňující účinek ZOLUX Parmské kosti - kosti s kousky šťavnatého masa na hlodání, žvýkání, hraní ZOLUX TPR POP míček s hroty 8 cm růžová barva - odolná plastová hračka TPR na hraní a kousání ZOLUX Mint provaz 22 cm - hračka s bavlněným provázkem napuštěným mátou pro udržení správné ústní hygieny

0

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.8
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
ZOLUX

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.