Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Zpřesnit vyhledávání

Klece pro domácí hlodavce

Max a Mrau vědí, jak důležitý je vlastní koutek a pocit bezpečí, který poskytuje, a proto se rozhodli, že nám pomohou vybrat nejlepší produkty v této kategorii. Díky jejich testům jsme si jisti, že všechny námi nabízené výrobky jsou mimořádně trvanlivé a odolné vůči mechanickému poškození. Z naší strany zaručujeme, že jsou také velmi pohodlné pro všechny hlodavce, vybavené potřebným příslušenstvím a námi nabízené za nejlepší ceny.

Jakou klec pro domácí hlodavce vybrat?

Klece pro hlodavce se liší velikostí, materiálem a příslušenstvím, proto je důležité před rozhodnutím pochopit všechny tyto faktory a jejich vliv na vaše zvíře. Společnost Mrau chápe, že hlodavec, který tráví většinu svého života v kleci, potřebuje mít v kleci co nejvíce volnosti a uspokojovat všechny své potřeby. Klíčovým prvkem, na který je třeba se před nákupem zaměřit, je velikost. Klec pro malé hlodavce - zejména pokud nejsou chováni ve skupinách - nemusí být velká. Centimetry navíc jim poskytnou větší volnost, ale není nutné hned kupovat vícepatrovou klec, která se může ukázat jako příliš velká pro jedno zvíře. Je dobré koupit menší klec a postupně ji zvětšovat podle toho, jak zvíře roste; k tomuto účelu jsou ideální vysoké klece pro hlodavce, kde klec získává další patra. Klece pro velké hlodavce jsou určeny především pro větší zvířata a pro chovy s několika a více zvířaty.
Co se týče materiálů klecí, nejčastěji se používají kovové a plastové klece pro hlodavce. Každý z těchto materiálů má své výhody. V případě kovových klecí se sice často zdá, že jsou odolnější díky pevnějšímu materiálu, ze kterého jsou vyrobeny, ale často jsou pokryty barvou. Zvířata, jako jsou křečci a myši, ráda žvýkají příčky a v takovém případě jim tato barva může škodit. Plastové klece, ačkoli jsou o něco méně vzdušné, lze díky pohodlnému madlu, kterým jsou vybaveny, použít také jako transportní klece pro hlodavce. Dalším důležitým aspektem je přítomnost různých typů příslušenství v klecích pro hlodavce. V závislosti na typu a velikosti klece může obsahovat nejrůznější užitečné příslušenství. Nezapomeňme, že pro hlodavce jsou misky, napáječky a různé navijáky základním vybavením, takže nákup klece s tímto příslušenstvím šetří čas a peníze na další nákupy. V nabídce jsou také klece pro hlodavce s tunely, které jsou obvykle větší a víceúrovňové.

Jaké jsou výhody námi nabízených klecí?

Max a Mrau se postarali o to, aby naše nabídka zahrnovala klece různých velikostí, které lze použít i pro přepravu. V této kategorii nabízíme také klece s různým příslušenstvím. Další výhodou našich výrobků je jejich vysoká kvalita. Důležitá je pro nás také cenová dostupnost, proto nabízímenejlevnější klece pro hlodavce.