Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

LEONARDO Senior granule pro starší kočky 7,5 kg

Značka: LEONARDO
66017
1226 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 307 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Kompletní krmivo pro starší kočky

Pro svou starší kočku zvolte Leonardo Senior granule s přírodním doplňkem proti stárnutí pro udržení kardiovaskulární kondice a vitality. Šetrné k ledvinám, se sníženým obsahem energie, fosforu, sodíku a bílkovin, které pomáhají udržovat zdravou váhu u starších koček. Krmivo je bohaté na živiny přizpůsobené potřebám starších koček a vláknina z chia semínek pomáhá snižovat riziko zácpy a zlepšuje vyprazdňování. Leonardo Senior obsahuje čerstvé drůbeží maso a neobsahuje obiloviny, sóju, GMO, umělá barviva, příchutě a konzervační látky. Toto krmivo má speciálně vybrané složení, včetně Omega-3 a Omega-6 mastných kyselin, vitamínů a minerálů, které pomáhají udržovat zdraví kůže a srsti, stejně jako imunitního, nervového a kostního systému.

Složení:

čerstvé drůbeží maso (30 %), rýže, drůbeží protein, nízký obsah popela, sušený (15 %), kukuřice, hydrolyzovaná kuřecí játra, rybí moučka z moře (4,5 %), žitná, sladová, drůbeží tuk, sušené vejce, mořský, pozemní zooplankton (krill, 2,5 %), pivovarské kvasnice, sušené (2,5 %), chia semínka (2,5 %), výlisky z hroznových jader (2,0 %), lusky rohovníku, sušené, chlorid draselný, chlorid sodný, inulin z čekanky.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
7.5
Produktová řada:
LEONARDO Senior
Značka:
LEONARDO

Určení

Životní fáze:
Senior

Složení

Bílkoviny (%):
28
Druh bílkovin:
Drůbeží
Fosfor (%):
0.65
Tuky (%):
15
Vápník (%):
0.9
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.