Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

LEONARDO Quality Selection vlhké krmivo pro kočky bohaté na játra 200 g

Značka: LEONARDO
65959
35 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 9 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

*****

1 recenze 5 z 5

*****

100%

****

0%

***

0%

**

0%

*

0%

100%

Recommend

100% zákazníků tento produkt doporučuje

Napsat recenzi

Šťavnaté maso a vynikající chuť

Krmivo Leonardo Cat bohaté na játra je jedinečnou nabídkou pro vašeho mazlíčka. Kočky, stejně jako jejich divoké sestřenice, jsou masožravci, takže kvalita masa v jejich stravě je zásadní. Krmivo Leonardo Super Premium je založeno pouze na mase nejvyšší kvality, které zajišťuje nutriční hodnotu a lahodnou chuť. Toto krmivo je bez umělých barviv, příchutí a konzervačních látek, což z něj činí vynikající nabídku pro citlivé kočky. Krmivo Leonardo Krmivo pro kočky bohaté na játra obsahuje nejméně 65 % masa a zvířecích drobů, z nichž nejméně 25 % tvoří játra. Navíc obsahuje masový vývar a minerály, díky čemuž je kompletní stravou pro vaši kočku.

Analytické složení potraviny je: hrubý protein 10 %, hrubý tuk 5 %, hrubý popel 2 %, hrubá vláknina 0,3 %. Krmivo navíc obsahuje vitamíny D3, E, zinek, mangan, jód a taurin, který vaší kočce dodá všechny potřebné živiny. Doporučené množství krmiva je 200-400 g denně pro dospělé kočky o hmotnosti 3-5 kg. Po otevření by měl být přípravek uchováván v chladničce a spotřebován do 24 hodin. Leonardo krmivo pro kočky Bohaté na játra je vynikající volbou pro všechny majitele koček, kteří chtějí svému mazlíčkovi zajistit zdravou a chutnou stravu. Používejte 200-400 g denně pro dospělé kočky o hmotnosti 3-5 kg. Po otevření skladujte v chladničce max. 24 hodin

Složení:

maso a zvířata podle -produkty (min. 65%, min. 25% játra), masový vývar 34%, minerální látky 1%

Analytické složení: hrubý protein 10%, hrubý tuk 5%, hrubý popel 2%, hrubá vláknina 0,3%

Aditiva na kg: vit D3 200 IU, E 50 mg, Zn 20 mg, Mn 2 mg, J 0,2 mg, taurin 1000 mg

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.2
Značka:
LEONARDO

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
10
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Tuky (%):
5
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Napsat recenzi

*****

Produkt Ok

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.