Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

LEONARDO Quality Selection vlhké krmivo pro kočky bohaté na králičí maso 200 g

Značka: LEONARDO
65955
Kontaktujte nás pro cenu

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Šťavnaté maso a skvělá chuť

Krmivo Leonardo Cat bohaté na králíka 200g je vysoce kvalitní vlhké krmivo pro vašeho mazlíčka. Byl vytvořen s ohledem na potřeby masožravých koček na základě masa nejvyšší kvality. Krmivo Leonardo Super Premium není nejlevnější, ale vyplatí se investovat do kvalitního krmiva pro naši kočku, které splní její nutriční potřeby s malou denní dávkou. Leonardo Cat Food Rich in Rabbit 200g je vyrobeno z čerstvého králičího masa, které zaručuje nejen výjimečnou chuť, ale i nutriční hodnotu. Složení jídla zahrnuje masový vývar, který obohacuje jeho chuť a vůni. Všechny suroviny používané k výrobě pocházejí z německých farem a jelikož jsou čerstvé, jsou zpracovány ještě tentýž den po dodání. Leonardo Cat Food Rich in Rabbit 200g neobsahuje žádná umělá barviva, příchutě ani konzervační látky, takže si můžete být jisti, že váš mazlíček dostane jen to nejlepší. Složení krmiva je maso a vedlejší produkty živočišného původu (minimálně 65 %, minimálně 25 % králík), 34 % masový vývar, 1 % minerální látky. Dále obsahuje aditiva jako vitamín D3, E, Zn, Mn, J a taurin. Pro dospělé kočky o hmotnosti 3-5 kg se doporučuje podávat 200 až 400 g krmiva denně. Po otevření by jídlo mělo být v chladu maximálně 24 hodin.

Složení:

maso a vedlejší produkty živočišného původu (min. 65 %, králík alespoň 25 %), masový vývar 34 %, minerální látky 1 %

Analytické složení: hrubý protein 10 %, hrubý tuk 5 %, hrubý popel 2%, hrubá vláknina 0,3% Aditiva na kg: vit D3 200 IU, E 50 mg, Zn 20 mg, Mn 2 mg, J 0,2 mg, taurin 1000 mg

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.2
Značka:
LEONARDO

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
10
Druh bílkovin:
Králík
Tuky (%):
5
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.