Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

LEONARDO granule pro kočky, kachna a drůbež 1,5 kg

Značka: LEONARDO
67342
638 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 160 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Krmivo pro kočky s opravdovou chutí masa!

Složky použité při výrobě krmiva pocházejí z nejkvalitnějších surovin a maso je čerstvé a plnohodnotné. Krmivo LEONARDO je zárukou, že budou splněny všechny nutriční potřeby kočky. Díky vysoké biologické hodnotě složek může být denní dávka potravy nižší, což se promítá do menšího množství vylučovaných stolic. Suroviny pocházejí z německých farem a jsou zpracovány ve stejný den, čímž je zajištěna jejich čerstvost a nutriční hodnota. Krmivo neobsahuje umělá barviva, příchutě ani konzervační látky, díky čemuž je ideální volbou pro kočky s citlivým žaludkem. LEONARDO Fresh Duck & Poultry je krmivo pro kočky, které potěší vašeho mazlíčka skutečnou chutí masa! Základem stravy je čerstvé maso a vysoce kvalitní rostlinné suroviny. Technologie Fresh Meat umožňuje zpracovávat čerstvé maso přímo na granule, přičemž suroviny zůstávají čerstvé a chutné. Krmivo navíc obsahuje cenné živiny ze zeleniny, bylinek a bobulovin, které doplňují jídelníček kočky a dodávají jí základní živiny. Brusinka, řasa chlorella a chia semínka mají pozitivní vliv na pohodu kočky a jsou součástí holistického konceptu výživy LEONARDO.Složení:

čerstvé kachní maso (43 % ); čerstvé drůbeží maso (42 %); hrachová mouka; amarant; mořský zooplankton, pozemní (krill, 1,7 %); sušené vejce; rybí moučka z mořských ryb, sušená, hydrolyzovaná; kuřecí játra, hydrolyzovaná; Chia semínka; pivovarské kvasnice, sušené (0,4 %, zdroj beta-glukanů a mannanových oligosacharidů); šrotovaný rohovník; jablečná dužina, sušená; sušená zelenina (mrkev, pastinák, červená řepa, pórek); sušené řasy (0,18 %, chlorella vulgaris); fosforečnan vápenatý; chlorid draselný; sušené lesní plody (celkem: 0,07 %; jeřabina, divoká růže, borůvka, černý bez, rybíz); brusinka (0,07 %); sušené bylinky (listy kopřivy, kořen hořce, kentaur, heřmánek, fenykl, kmín, jmelí, řebříček, listy ostružiny); olivový extrakt (olea europaea).

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
1.5
Produktová řada:
LEONARDO Fresh Duck & Poultry
Značka:
LEONARDO

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
40
Druh bílkovin:
Kachna
Fosfor (%):
0.9
Tuky (%):
22
Vápník (%):
1
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.