Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

LEONARDO Finest Selection zvěřina s borůvkami 85 g

Značka: LEONARDO
65980
37 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 9 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
LEONARDO Finest Selection Zvěřina s borůvkami – perfektní krmivo pro vaši kočku!

Leonardo Finest Selection je šťavnaté, vlhké krmivo pro kočky v jednotlivých porcích, připravené z vysoce kvalitního masa zvěřiny a obohacené o jemné přísad, jako jsou borůvky a lososový olej. Tento olej poskytuje cenné polynenasycené mastné kyseliny, které podporují zdraví kočky. Krmivo je výborným doplňkem kočičí stravy a lze jej krmit v kombinaci se suchým krmivem Leonardo. Maso v Leonardo Finest Selection je šetrně propečené, čímž se zachovají nutriční hodnoty a jídlo je chutné a šťavnaté. Ve složení krmiva nechybí ani kuřecí srdce, játra, žaludek a vaječné skořápky, které kočce dodají bílkoviny a další cenné živiny. Leonardo Finest Selection je k dispozici v praktických jednotlivých porcích, což z něj činí snadné a pohodlné řešení pro majitele koček. Po otevření lze sáček uchovávat v chladničce až 24 hodin.

Složení:

drůbeží srdce, játra, žaludek (37 %); maso zvěřiny (30 %); masový vývar (29,8 %); borůvky (2 %); vaječné skořápky, sušené (0,5 %); minerální látky (0,5 %); lososový olej (0,2 %).

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.085
Značka:
LEONARDO

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Druh bílkovin:
Drůbeží
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.