Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

LEONARDO Finest Selection telecí maso se zeleninou 85 g

Značka: LEONARDO
65966
37 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 9 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
LEONARDO Finest Selection Telecí se zeleninou – perfektní krmivo pro vaši kočku!

Hledáte chutné a zdravé krmivo pro vaši kočku? Vyzkoušejte náš LEONARDO Finest Selection s telecím masem a zeleninou! Je to perfektně připravené jídlo v pohodlných jednotlivých porcích. Obsahuje šťavnaté maso obohacené o rafinované přísady, šetrně vařené, díky čemuž má výjimečnou chuť. Složení obsahuje lososový olej, který poskytuje polynenasycené mastné kyseliny, důležité pro zdraví kočky. Použití: Dva až tři sáčky denně. Po otevření můžete sáček skladovat v lednici max. 24 hodin.

Složení:

telecí srdce, plíce, ledviny (36,5 %); drůbeží maso, srdce, játra (30 %); masový vývar z telecího masa, drůbež (28,3 %); mrkev (4 %); vaječné skořápky, sušené (0,5 %); minerální látky (0,5 %); lososový olej (0,2 %).

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.085
Značka:
LEONARDO

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Druh bílkovin:
telecí
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.