Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

LEONARDO Adult Ocean Fish & Rice granule pro kočky, losos a rýže 15 kg

Značka: LEONARDO
66006
2075 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 519 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Výjimečné suché krmivo pro dospělé kočky

LEONARDO Adult Ocean Fish & Rice je jedinečné suché krmivo pro dospělé kočky, které uspokojí i ty nejnáročnější mlsné jazýčky. Bohatý na živiny obsahuje lehce stravitelné bílkoviny pocházející z lososa a mořských plodů, jako jsou krevety a mušle, které poskytují nejen vynikající chuť, ale také zdravé tuky a stopové prvky. Krmivo bylo obohaceno o chia semínka a mořský zooplankton, který kočky milují a dodává jim základní živiny. Omega-3 mastné kyseliny přírodního původu obsažené v krmivu LEONARDO Adult Ocean Fish & Rice zajišťují zdravou kůži a lesklou srst, což je důležité zejména u koček s kožními problémy. LEONARDO Adult Ocean Fish & Rice je ideální krmivo pro dospělé kočky od jednoho roku věku, které poskytuje kompletní živiny v rovnováze s energetickými potřebami koček. Toto krmivo neobsahuje umělá barviva, konzervační látky ani zvýrazňovače chuti, takže je pro vašeho mazlíčka zdravou a přirozenou volbou.Složení:

čerstvý losos (30 %); rýže; rybí moučka z moře (12,5 %); drůbeží protein, nízký obsah popela, sušený (12,5 %); kukuřice; drůbeží tuk; mořský, pozemní zooplankton (krill, 5 %); hydrolyzovaná kuřecí játra; žitné, sladové; sušené vejce; pivovarské kvasnice, sušené (2,5 %); výlisky z hroznových jader (1,5 %); chia semínka (1,3 %); lusky rohovníku, sušené; chlorid sodný; chlorid draselný; inulin z čekanky.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
15
Produktová řada:
LEONARDO Adult Ocean Fish&Rice
Značka:
LEONARDO

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
32
Druh bílkovin:
Losos
Fosfor (%):
0.8
Tuky (%):
20
Vápník (%):
1.2
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.