Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

KATTOVIT Urinary Chicken Diet for Cats vlhké krmivo pro kočky s onemocněním močových cest 185 g

Značka: KATTOVIT
67791
43 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 11 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Speciální potřeby, optimální reakce

Pečlivě vyvinutá receptura veterinárního krmiva je odpovědí na jedinečné potřeby koček, které od nás vyžadují trochu více pozornosti a péče.
Jedná se o kompletní , vyvážené krmivo, které bude splňovat nutriční potřeby vašeho mazlíčka a zároveň bude silnou podporou jeho zdraví.

Pokud se chcete postarat o pohodlí vašeho mazlíčka, vyberte si správné krmivo a doplňkové produkty, které doplní jeho každodenní stravu.

Prohlédněte si dostupný obchod Maxandmrau.pl se suchým a mokrým krmivem a pamlsky a dokončete perfektní sadu pro vašeho mazlíčka!

Méně hořčíku pro podporu ledvin

Receptura se sníženým obsahem hořčíku v potravě bude mít příznivý vliv na snížení jeho obsahu v moči a díky DL-methioninu a síranu vápenatému obsaženému v V krmivu je možné snížit jeho pH.
Taurin bude mít navíc pozitivní vliv na zrak a srdce kočky. Takže tím, že budete svému mazlíčkovi podávat krmivo jako krmivo v jeho každodenní stravě, dodáte své milované kočce vitamíny a minerály nezbytné pro její zdraví a také zabráníte tvorbě močových kamenů.

Složení:

kuřecí maso (játra, kůže, srdce, žaludky, svalovina) (37 %), hovězí maso (plíce, žaludek, játra), minerální látky (včetně síranu vápenatého (0,3 %)).

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.185
Produktová řada:
KATTOVIT Feline Diet Urinary Chicken
Značka:
KATTOVIT

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Ochrana močových cest

Složení

Bílkoviny (%):
10
Druh bílkovin:
Kuře
Fosfor (%):
0.24
Tuky (%):
7
Vápník (%):
0.33
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.