Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

KATTOVIT pro kočky s onemocněním dolních močových cest s telecím masem 85 g

Značka: KATTOVIT
67810
28 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 7 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Zdravé močové ústrojí

Kattovit Urinary je vynikající krmivo pro kočky s onemocněním dolních močových cest. Jeho unikátní receptura zabraňuje tvorbě struvitových kamenů díky nízkému obsahu hořčíku a látek okyselujících moč - methioninu a síranu vápenatého. Receptura krmiva byla vytvořena na základě nejnovějších vědeckých výzkumů, aby našim mazlíčkům poskytla optimální rovnováhu a vitalitu. Díky tomu, že pH kočičí moči je udržováno na nízké úrovni, ne vyšší než 6,4, je účinně zabráněno tvorbě ledvinových kamenů. Kattovit Urinary je také bohatý na zdraví prospěšné minerální sloučeniny, které zajišťují optimální rovnováhu v těle našeho mazlíčka. Energetická hodnota krmiva a jeho snadná stravitelnost poskytují účinnou ochranu proti onemocněním dolních močových cest. Složení obsahuje pouze pečlivě vybrané suroviny nejvyšší kvality, jako je maso a vedlejší produkty živočišného původu, obiloviny a minerální látky. Kattovit Urinary je dokonalým doplňkem suchého krmiva i mokrého krmiva určeného pro kočky s onemocněním močových cest. Veterináři jej navrhli jako pravidelnou podporu při léčbě nebo jako původní základ každodenní stravy. Snížený obsah hořčíku zabraňuje tvorbě kamenů v ledvinách a Dl-methionin obsažený v receptuře spolu se síranem vápenatým pomáhá udržovat mírně kyselé pH moči, které je vhodné pro zdraví naší kočky. Krmivo je také bohaté na taurin, který účinně působí na srdeční sval.

Složení:

maso a vedlejší produkty živočišného původu (včetně 22 % telecího), obiloviny, minerální látky (0,43 % síran vápenatý). Doplňkové látky: Vitamin A (1040 IU/kg), Vitamin D3 (125 IU/kg), Vitamin E (20 mg/kg), Železo [monohydrát síranu železnatého] (40 mg/kg), Zinek [oxid zinečnatý] (27,5 mg/kg), měď [pentahydrát síranu měďnatého] (1,2 mg/kg), mangan [síran manganatý] (1 mg/kg), jód [jodid draselný] (0,6 mg/kg ), taurin (520 mg/kg), DL-methionin (500 mg/kg). Analytické složení: Hrubý protein 11,0 % Hrubý tuk 6,5 % Hrubá vláknina 0,2 % Hrubý popel 1,8 % Vápník 0,22 % Fosfor 0,2 % Hořčík 0,018 % Chlorid 0,2 % Vlhkost 78,0 % Draslík 0,22 % Síra 0,22 % Sodík 0,22 % Sodík.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.085
Produktová řada:
KATTOVIT Feline Diet Urinary Veal
Značka:
KATTOVIT

Určení

Speciální požadavky:
Ochrana močových cest

Složení

Bílkoviny (%):
11
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Fosfor (%):
0.2
Tuky (%):
6.5
Vápník (%):
0.22
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.