Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

KATTOVIT pro kočky krmivo zabraňuje tvorbě močových kamenů s tuňákem 4 kg

Značka: KATTOVIT
67880
675 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 169 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Zdravý močový systém

Kattovit Urinary je speciální krmivo pro dospělé kočky, které bylo vyvinuto pro prevenci tvorby močových kamenů (FLUTD). Složení krmiva bylo vyvinuto tak, aby pH moči kočky 6,4 bylo jednoznačně v nízkém rozmezí. Kattovit Urinary obsahuje látky okyselující moč a nízký obsah hořčíku, což pomáhá předcházet tvorbě močových kamenů. Kattovit Urinary obsahuje vysoce kvalitní bílkoviny z masa a vedlejších produktů živočišného původu, obiloviny, oleje a tuky, bílkovinné extrakty rostlinného původu, vedlejší rostlinné produkty a také ryby a vedlejší produkty z ryb (tuňák v prášku 5%). Krmivo navíc obsahuje vitamíny a minerály jako vitamín A, vitamín D3, vitamín E, zinek, jód, selen, taurin, DL-methionin, antioxidanty a chlorid amonný. Kattovit Urinary má vysokou energetickou hodnotu a je lehce stravitelný. Pro průměrnou kočku (4 kg) se doporučuje krmit kolem 60 g denně. Je důležité, aby vaše kočka měla vždy přístup k čerstvé vodě. Doporučená doba krmení je maximálně 6 měsíců. Kattovit Urinary je suché krmivo s příchutí tuňáka pro dospělé kočky s onemocněním močových cest. Výrobek váží 4 kg a je ideální pro majitele koček, kteří hledají specializované krmivo, které jim pomůže předcházet močovým kamenům u svých mazlíčků.

Složení:

maso a živočišné produkty, obiloviny, oleje a tuky, bílkovinné extrakty rostlinného původu, vedlejší rostlinné produkty, ryby a rybí vedlejší produkty (v prášku tuňák 5 %), minerální látky.

Přídatné látky na kg:

vitamín A (16 800 IU/kg), vitamin D3 (1 680 IU/kg), vitamin E (168 mg/kg ), zinek [monohydrát síranu zinečnatého] (99 mg/kg), jód [bezvodý jodid vápenatý] (5 mg/kg), selen [seleničitan sodný] (0,1 mg/kg), taurin (1 000 mg/kg), DL- methionin (5 000 mg/kg), antioxidanty, chlorid amonný (1 000 mg/kg).

Analytické složky:

hrubý protein 31 %, hrubý tuk 20 %, hrubý popel 6,5 %, hrubá vláknina 1,5 %, vápník 1,1 %, fosfor 0,9 %, hořčík 0,08 %, draslík 0,5 %, sodík 0,55 %, chlorid 0,6 %, síra 0,58 %

Doporučená výživa:

Průměrná hmotnost kočky (4 kg) potřebuje přibližně 60 g potravy denně.
Zajistěte, aby vaše kočka měla neustálý přístup k čerstvé vodě. Pokud máte v úmyslu změnit nebo prodloužit dobu krmení, doporučujeme poradit se s vaším veterinárním lékařem. Doporučená doba krmení je maximálně 6 měsíců.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
4
Produktová řada:
KATTOVIT Feline Diet Urinary Tuna
Značka:
KATTOVIT

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Ochrana močových cest

Složení

Bílkoviny (%):
34
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Fosfor (%):
0.8
Tuky (%):
22.5
Vápník (%):
1
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.