Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

KATTOVIT Feline Diet Niere/Renal Lamb Lamb 85 g

Značka: KATTOVIT
67808
24 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 6 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Specializovaná dieta

Kattovit Niere/Renal Jagięcina 85g je specializovaná dieta pro kočky trpící chronickým selháním ledvin. Podporuje činnost ledvin a omezuje tvorbu oxalátových kamenů díky sníženému obsahu bílkovin, fosforu a sodíku a přídavku citrátu draselného, látky alkalizující moč. Krmivo se vyznačuje vysoce kvalitními bílkovinami a chutnými, jemnými placičkami, což zvyšuje jeho přijatelnost mnoha kočkami. Kattovit Niere/Renal je k dispozici v malých 85g plechovkách pro snadné porcování.

Složení:

maso a vedlejší produkty živočišného původu (včetně 10 % jehněčího), obiloviny, ryby a vedlejší produkty z ryb, minerální látky (0,2 % citrát draselný), oleje a tuky, kvasnice Hazel. Doplňkové látky na kg: Vitamin A: 1 040 IE, Vitamin D3: 125I.E., Vitamin E (jako all-rac-alfa-tokoferylacetát): 20 mg, Železo (jako monohydrát síranu železnatého): 40 mg, Zinek (jako oxid zinek) : 27,5 mg, měď (jako pentahydrát síranu měďnatého): 1,2 mg, mangan (jako síran manganatý): 1 mg, jód (jako jodid draselný): 0,6 mg, taurin: 420 mg. Analytické složky: hrubý protein 7,5%, hrubý tuk 8%, hrubý popel 1,6%, hrubá vláknina 0,2%, vlhkost 77%, vápník 0,2%, fosfor 0,14%, sodík 0,08%, hořčík 0,02%, draslík 0,24%. Obsah kalorií na 100 g: 118 kcal

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.085
Značka:
KATTOVIT

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Nedostatečnost ledvin

Složení

Bílkoviny (%):
7.5
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Fosfor (%):
0.14
Tuky (%):
8
Vápník (%):
0.2
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.