Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

KATTOVIT Feline Diet Recovery kuře 185 g

Značka: KATTOVIT
67798
44 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 11 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Správné krmivo pro vaši kočku

Kattovit Recovery Chicken je vynikající regenerační kúra pro vaši kočku, která byla vyvinuta pro kočky s podváhou, podvýživou nebo akutními a chronickými onemocněními. Toto lehce stravitelné krmivo je bohaté na důležité živiny včetně taurinu a vitamínů, které vaší kočce dodají vše, co potřebuje pro rychlé uzdravení. Kattovit Recovery Chicken je vhodný i pro rostoucí kočky a aktivní kočky, které potřebují energii k pokrytí svých kalorických potřeb.

Složení:

42 % kuře (žaludek, játra, srdce, svalovina, kůže, vejce), játra, plíce, svalovina, minerální látky, lososový olej. Doplňkové látky na kg: vitamin D3: 200I.E., vitamin E: 20 mg, zinek (E6): 5 mg, jód (3b201): 0,2 mg, mangan (3b503): 2 mg. Analytické složky: Hrubý protein 11 % Hrubý tuk 8 % Hrubý popel 2 % Hrubá vláknina 0,5 % Vlhkost 78 %

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.185
Produktová řada:
KATTOVIT Feline Diet Recovery Chicken
Značka:
KATTOVIT

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Rekonvalescence

Složení

Bílkoviny (%):
11
Druh bílkovin:
Kuře
Fosfor (%):
0.22
Tuky (%):
8
Vápník (%):
0.25
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.