Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

KATTOVIT Feline Diet Niere/Renal 4 kg

Značka: KATTOVIT
67878
601 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 150 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Zdravé ledviny

Kattovit Niere/Renal je suché krmivo pro kočky, které bylo vyvinuto speciálně pro kočky trpící onemocněním ledvin. Jeho složení je sestaveno tak, aby kočkám poskytlo snížený obsah bílkovin a snížilo hladinu fosforu a sodíku. Díky použití kvalitních bílkovin ve snadno stravitelném složení pochází z bílkovin jen asi polovina energie. Krmivo obsahuje také citrát draselný, který zajišťuje méně kyselou moč, zabraňuje tvorbě oxalátových krystalů a působí jako oxalátová profylaxe. Kattovit Niere/Renal je také krmivo obohacené o minerály, které kočkám dodává vitamíny A, D3 a E, zinek, jód, selen a taurin. Kattovit Niere/Renal je ideální krmivo pro kočky trpící onemocněním ledvin. Jeho složení bylo pečlivě vyvinuto tak, aby kočkám pomohlo vyrovnat se s nemocí a poskytlo jim kompletní výživu. Krmivo obsahuje vysoce kvalitní živiny a je lehce stravitelné, což pomáhá udržovat zdraví močového systému a ledvin vaší kočky.

Složení:

obiloviny, maso a výrobky živočišného původu, vejce a vaječné výrobky, oleje a tuky, bílkovinné extrakty rostlinného původu, vedlejší rostlinné produkty, ryby a ryby podle -produkty, kvasnice, minerální látky (citrát draselný 0,1 %).

Vybrané zdroje bílkovin:

hydrolyzované bílkoviny, vejce, rýže, kukuřice, ryby.

Přísady na 1 kg:

Vitamin A (15 700 IU/kg), Vitamin D3 (1 575 IU/kg), Vitamin E (157 mg/kg), Zinek [monohydrát síranu zinečnatého] (98 mg/kg) ), jód [bezvodý jodid vápenatý] (5,2 mg/kg), selen [seleničitan sodný] (0,1 mg/kg), taurin (1 500 mg/kg), antioxidanty.

Analytické složky:

Hrubý protein 25,5 %
Hrubý tuk 19,5 %
Hrubý popel 5 %
Hrubá vláknina 3 %
Vápník 0,65 %
Fosfor 0,4 %
Draslík 0,7 %
Sodík 0,3 %

Doporučená výživa:

Průměrná kočka (4 kg) potřebuje cca 60 g potravy denně. Zajistěte, aby vaše kočka měla vždy přístup k čerstvé vodě. Pokud máte v úmyslu změnit nebo prodloužit dobu krmení, doporučujeme poradit se s vaším veterinárním lékařem.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
4
Produktová řada:
KATTOVIT Feline Diet Niere/Renal
Značka:
KATTOVIT

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Nedostatečnost ledvin

Složení

Bílkoviny (%):
25.5
Fosfor (%):
0.4
Tuky (%):
19.5
Vápník (%):
0.7
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.