Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

KATTOVIT Feline Diet Gastro Turkey krůtí 85 g

Značka: KATTOVIT
67812
25 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 6 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Správné krmivo pro vaši kočku

Kattovit Gastro je speciální mokré krmivo pro kočky s trávicími problémy, které trpí zvracením, průjmem, zácpou a dalšími zažívacími potížemi. Složení obsahuje lehce stravitelné zdroje bílkovin, nízký obsah tuku a hrubé vlákniny a zvýšené množství elektrolytů, které pomáhají kompenzovat nedostatek minerálů a solí v těle. Kattovit Gastro je také ideální pro oslabené kočky v období rekonvalescence po operacích díky své snadné stravitelnosti. Kattovit Gastro krmivo s krůtím masem je unikátní dieta pro kočky s gastrointestinálními problémy. Složení obsahuje 47 % krůtího masa včetně svaloviny, srdce, jater a žaludku, dále drůbeží kůži, celé vejce a minerální látky. Obsah hrubého proteinu je 9 % a obsah tuku 5 %. Hrubá vláknina je pouze 0,5 % a hrubý popel 1,8 %. Krmivo obsahuje vápník 0,25 %, fosfor 0,18 %, hořčík 0,015 %, draslík 0,22 % a sodík 0,3 %. Energetická hodnota je 88 kcal na 100 g. Kattovit Gastro s krůtím masem je vynikající krmivo pro kočky s trávicími problémy. Snadno stravitelné bílkoviny, nízký obsah tuku a hrubé vlákniny a zvýšené množství elektrolytů, které pomáhají kompenzovat nedostatek minerálů a solí v těle, poskytují kočkám vyváženou stravu. Krmivo Kattovit Gastro s krůtím masem navíc díky přítomnosti exogenního taurinu, vitamínů a minerálů poskytuje všechny potřebné látky potřebné pro zdraví a pohodu koček.

0

Složení:

maso a vedlejší produkty živočišného původu (z toho 45 % krůta), obiloviny, vedlejší rostlinné produkty produkty, minerály. Snadno stravitelné ingredience: 38 % krůta, 11 % drůbež, 7 % krůtí játra, 7 % rýže (vařená). Doplňkové látky na kg: vitamin A: 1040 IU, vitamin D3: 125 IU, vitamin E (jako all-rac-alfa-tokoferylacetát): 20 mg, železo (jako monohydrát síranu železnatého): 40 mg, zinek (jako oxid zinečnatý): 27,5 mg, měď (jako pentahydrát síranu měďnatého): 1,2 mg, mangan (jako síran manganatý): 1 mg, jód (jako jodid draselný): 0,6 mg, taurin: 580 mg. Analytické složky: Hrubý protein 9%, obsah tuku 6%, hrubý popel 2,5%, hrubá vláknina 0,5%, vlhkost 78%, vápník 0,4%, fosfor 0,3%, hořčík 0,025%, draslík 0,2%, sodík 0,1%.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.085
Produktová řada:
KATTOVIT Feline Diet Gastro Turkey
Značka:
KATTOVIT

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Citlivá trávicí soustava

Složení

Bílkoviny (%):
9
Druh bílkovin:
Krůtí
Fosfor (%):
0.18
Tuky (%):
5
Vápník (%):
0.25
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.