Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Josera Leger granule 400 g

Značka: JOSERA
57456
89 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 22 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Kompletní krmivo pro dospělé kočky vyžadující nízkokalorickou stravu

Krmivo Josera Léger se sníženým obsahem tuku a zvýšeným obsahem vlákniny je vhodné pro neaktivní kočky a pro kočky s nadváhou, např. po kastraci nebo sterilizaci. Ideální pro kočky se sníženou aktivitou, se sklonem k nadváze a pro kočky vyžadující lehký úbytek hmotnosti. Speciální vláknina urychluje pocit sytosti kočky a zlepšuje transport požitých chlupů v trávicím traktu, přičemž omezuje tvorbu chlupových kuliček. Vysoký obsah bílkovin stimuluje metabolismus, zatímco L-karnitin podporuje metabolismus tuků.

Přínosy používání potravin Léger:

- Vyrobeno v Německu v kontrolovaných laboratorních podmínkách - Krmiva obsahují vysoce kvalitní suroviny, které nejsou geneticky modifikované. - Bez přidaných konzervačních látek, umělých barviv a aromat. - Granule pro psy Josera nejsou testovány na zvířatech. - Bez pšenice, sóji, cukru a mléčných výrobků - Výrobek je 100% šetrný k životnímu prostředí

Kontrola hmotnosti - vláknina obsažená v krmivu zvyšuje pocit sytosti u vaší kočky. Vysoký obsah bílkovin navíc stimuluje metabolismus a L-karnitin podporuje metabolismus tuků. Speciální vláknina pomáhá odstraňovat z trávicího traktu spolykané chlupy, a tím snižuje riziko vzniku chlupových kuliček. pH moči 6,0 - 6,5 - Pečlivý výběr nejlepších složek zajišťuje optimální poměr vápníku a fosforu a snížené množství hořčíku. Doporučená hodnota pH 6,0 - 6,5 zabraňuje vzniku močových kamenů

Složení:

rýže, drůbeží masová moučka, kukuřice, masová moučka, vepřová moučka, vláknina z červené řepy, lososová moučka, drůbeží tuk, játrová moučka, kvasnice, minerální látky.
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.4
Produktová řada:
JOSERA Cat Leger
Značka:
JOSERA

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Sterilizace

Složení

Bílkoviny (%):
35
Druh bílkovin:
Drůbeží
Metabolická energie (%):
34738
Fosfor (%):
1.05
Tuky (%):
10
Vápník (%):
1.3
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.