Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

JOSERA JosiDog Mini Adult 5x900 g

Značka: JOSERA
57453
674 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 169 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Lahodné a zdravé krmivo pro dospělé psy malých plemen

JOSERA JosiDog Mini Adult je lahodné a zdravé krmivo pro dospělé psy malých plemen. Bezlepkové složení, obohacené o minerály a vitamíny, bylo speciálně vyvinuto tak, aby vašemu psovi poskytlo zdravou a vyváženou stravu. Krmivo obsahuje cenné nenasycené mastné kyseliny Omega-3 a -6, které pečují o stav kůže a srsti, inulin podporuje a reguluje trávení. Velikost granulí byla přizpůsobena velikosti a možnostem čelistí psů malých plemen, což usnadňuje žvýkání a trávení. Krmivo je výbornou volbou pro psy s citlivým trávicím systémem a také pro psy vyžadující bezlepkovou dietu.

Složení:

Celozrnná kukuřice, sušený drůbeží protein, rýže, řepné řízky, sušený kachní protein, drůbeží tuk, hydrolyzovaný drůbeží protein, kukuřičný protein, minerální látky, kvasnice, čekanková moučka (přirozený zdroj inulinu), sušené maso z novozélandských zelených mušlí (Perna canaliculus)

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
4.5
Velikost mazlíčka:
Malá plemena
Značka:
JOSERA

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
26
Druh bílkovin:
Drůbeží
Fosfor (%):
1
Tuky (%):
11
Vápník (%):
1.5
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.