Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

JOSERA JosiDog Master Mix pro dospělé 4,5 kg (5x900 g)

Značka: JOSERA
60171
507 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 127 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Kompletní suché krmivo pro dospělé psy všech plemen

JOSERA JosiDog Master Mix Adult je suché krmivo pro dospělé psy všech plemen. Barevná směs granulí s přídavkem červené řepy, vitamínů a minerálů a také receptura Life Protect, obohacená o čekanku, zdroj přírodního inulinu. Je to výborný doplněk, který pomáhá při trávicím procesu a reguluje trávicí systém. Krmivo obsahuje antioxidanty, které chrání tělo před volnými radikály, a glukosaminoglykany posilují klouby a minimalizují riziko degenerativních onemocnění. Krmivo Josera je perfektním řešením pro majitele psů, kteří chtějí svému mazlíčkovi zajistit zdravý a vitální život.

Složení:

Celozrnná kukuřice, ječmen, sušená drůbeží bílkovina, masokostní moučka, řepné řízky, živočišný tuk, rýže, škvarky, hydrolyzovaná drůbeží bílkovina, hydrolyzovaná živočišná bílkovina, kukuřice bílkoviny, minerální látky, čekanková moučka (přirozený zdroj inulinu), prášek z červené řepy 0,10 %, sušené maso novozélandských zelených mušlí (Perna canaliculus).

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
4.5
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
JOSERA

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
22
Druh bílkovin:
Drůbeží
Metabolická energie (%):
3569
Fosfor (%):
1
Tuky (%):
11
Vápník (%):
1
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.