Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

JOSERA JosiDog Junior Sensitive 5x900 g

Značka: JOSERA
60172
469 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 117 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Kompletní suché krmivo pro štěňata od 8 týdnů věku

JOSERA JosiDog Junior Sensitive 5x900g je kompletní suché krmivo pro štěňata od 8 týdnů věku. Toto skvělé krmivo pro štěňata je zvláště doporučeno pro osoby s citlivým trávicím systémem. Receptura je bezlepková a obsahuje pouze jeden druh živočišných bílkovin. Sacharidy pocházejí z rýže a kukuřice a neexistuje žádná pšenice nebo jiné obiloviny obsahující lepek. Přídavek inulinu - probiotika - podporuje střevní mikroflóru a biotin a vitamín B7 zlepšují vzhled kůže a srsti. Krmivo také obsahuje vysoký obsah antioxidantů, které bojují s volnými radikály a brzdí rozpad tělesných buněk. Krmivo pro štěňata JosiDog Junior Sensitive neobsahuje sůl, umělé přísady ani konzervační látky. Je to vynikající volba pro ty, kteří chtějí svému štěněti poskytnout zdravou a výživnou výživu. Štěňata potřebují ke správnému vývoji správné množství živin a toto krmivo jim poskytne vše, co potřebují. Toto krmivo pro štěňata je vynikajícím zdrojem bílkovin, sacharidů, tuků, vitamínů a minerálů, které vašemu štěněti dodají zdraví a energii, kterou potřebuje.

Složení:

Celozrnná kukuřice, sušený drůbeží protein, drůbeží tuk, rýže, řepné řízky, svatojánský chléb, hydrolyzovaný drůbeží protein, minerální látky, čekanková moučka (přirozený zdroj inulinu), sušené maso novozélandských zelených mušlí (Perna canaliculus)

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.9
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
JOSERA

Určení

Životní fáze:
Junior

Složení

Bílkoviny (%):
25
Druh bílkovin:
Drůbeží
Fosfor (%):
0.95
Tuky (%):
17
Vápník (%):
1
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.