Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Josera Cat Catelux granule pro kočky s kachnou a bramborami 400 g

Značka: JOSERA
57455
88 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 22 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Je vaše kočka opravdový labužník a má tendenci nadměrně polykat srst?

Krmivo Josera Catelux bylo speciálně vyvinuto tak, aby splňovalo specifické nutriční potřeby náročných koček nebo koček se sklonem k tvorbě chlupových kuliček. Díky použitým prvotřídním surovinám, cenným antioxidantům a šetrnému výrobnímu procesu je Josera Catelux lehce stravitelné krmivo, které kočky velmi dobře přijímají.

Je vaše dospělá kočka skutečný gurmán? Nebo patří do skupiny koček, které v důsledku každodenní péče o srst vykazují sklon k jehňatům?

Josera Catelux s lahodnou kachnou a bramborami je krmivo dokonale přizpůsobené potřebám náročných koček. Díky vyváženému složení s vlákninou je krmivo Josera Catelux obzvláště chutné, omezuje tvorbu chlupových kuliček a může mít příznivý vliv na kůži a srst vašeho domácího mazlíčka.

Složení:

drůbeží moučka (drůbež 18%, kachna 6%), kukuřice, drůbeží tuk, škvarky, bramborový škrob (10%), řepné řízky, celulóza, kukuřičný protein, hydrolyzovaný drůbeží protein, sušená drůbeží játra, minerální látky, psyllium
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.4
Produktová řada:
Josera Catelux
Značka:
JOSERA

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Vyčesávání

Složení

Bílkoviny (%):
32
Druh bílkovin:
Drůbeží
Metabolická energie (%):
3912
Fosfor (%):
0.95
Tuky (%):
20
Vápník (%):
1.3
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.