Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

IAMS For Vitality Senior Small & Medium Breed Chicken 5 kg

Značka: IAMS
64597
Kontaktujte nás pro cenu

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
IAMS For Vitality Senior malé a střední plemeno kuřecí suché krmivo pro psy velkých a středních plemen, 5 kg

IAMS je krmivo pro psy, které poskytuje specializovanou výživu v široké škále chutných produktů, které pozitivně ovlivňují zdraví a vitalitu psa. Majitelé psů, kteří hledají kompletní a vyvážené krmivo, si zamilují rozmanitost chutí, které IAMS nabízí. Receptury IAMS jsou vyvíjeny s ohledem na potřeby každého psa, aby jeho osobnost zářila každý den. IAMS for Vitality s čerstvým kuřecím masem pro seniory malých a středních plemen je 100% kompletní a vyvážené krmivo nejvyšší kvality, které podporuje zdraví a vitalitu vašeho psa. IAMS for Vitality podporuje 7 příznaků zdravé vitality vašeho psa, včetně zdravého trávení, zdravých kloubů, zdravého srdce, zdravé kůže a srsti, zdravých zubů, silného imunitního systému a silných kostí. IAMS for Vitality pro starší psy malých a středních plemen obsahuje 82 % živočišných bílkovin (z celkových bílkovin) a je bez plniv, umělých barviv, příchutí a GMO. Jídlo je bez pšenice (vyrobeno v továrně, která zpracovává pšenici).

Složení:

sušené kuře a krůtí maso 30 % (včetně kuřecího 18 %), kukuřice, kukuřičná krupice, ječmen, živočišný tuk, čerstvé kuře (4,7 %), čirok, sušená řepná dužina (2,7 %) ), kuřecí omáčka, minerální látky (včetně hexametafosfátu sodného (0,38 %)), fruktooligosacharidy (0,21 %), sušené pivovarské kvasnice, glukosamin (získaný ze živočišných tkání) (0,04 %).

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
5
Produktová řada:
IAMS For Vitality Senior Small&Medium Breed Chicken
Velikost mazlíčka:
Malá a střední plemena
Značka:
IAMS

Určení

Životní fáze:
Senior

Složení

Bílkoviny (%):
27
Druh bílkovin:
Drůbeží
Fosfor (%):
1.2
Tuky (%):
12
Vápník (%):
1.5
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.