Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

IAMS For Vitality Cat Senior Ocean Fish granule pro starší kočky 3 kg

Značka: IAMS
64587
295 

Odesíláme do 72 hodin

Hmotnost
Doprava
Cena
3 kg
95 Kč

295.00 Kč

Zákaznické body: 74 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
IAMS For Vitality Cat Senior Ocean Fish 3 kg - krmivo pro starší kočky s mořskými rybami

IAMS for Vitality Senior je speciálně navržené krmivo pro starší kočky, které poskytuje kompletní stravu odpovídající jejich potřebám. Díky obsahu L-karnitinu pomáhá udržet štíhlou postavu kočky a lehce stravitelné bílkoviny z čerstvého kuřecího masa a mořských ryb poskytují správné množství energie v souladu s jejich sníženou aktivitou. IAMS for Vitality Senior je 100% kompletní a vyvážený a poskytuje všechny živiny, které vaše kočka potřebuje k prospívání. Obsahuje také přírodní zdroj taurinu pro zdraví srdce. Přídavek minerálů a křupavé granule přispívají ke zlepšení ústní hygieny a trávení. Výrobek byl vyroben v Nizozemsku, v továrně, která využívá přírodní zdroje energie. Každý sáček prochází 120 testy kvality, což zajišťuje kontrolu kvality a nezávadnost potravin. Obal s funkcí otevřít-zavřít umožňuje delší uchování chuti a vůně a ekologický obal z recyklace je v souladu s principem udržitelného rozvoje. Krmivo se doporučuje zavádět postupně během 4 dnů, aby si kočka zvykla na novou stravu. Denní porce by měla být rozdělena alespoň do 2 jídel a kočka by měla mít neustálý přístup k čerstvé pitné vodě.Složení:

sušené kuře a krůtí 41 % (kuřecí 25 %, přírodní zdroj taurinu), kukuřice, vepřový tuk, rýže, mořské ryby (4,1 %), sušená řepná dužina (2,4 %), kuřecí omáčka, fruktooligosacharidy (0,69 %), chlorid draselný, zelenina tučné ryby, sušené pivovarské kvasnice, glukosamin (získaný ze živočišných tkání) (0,04 %). Analýza složení potravin: bílkoviny 36%, obsah tuku 12,5%, omega-6 mastné kyseliny 2,5%, omega-3 mastné kyseliny 0,26%, hrubý popel 7,3%, hrubá vláknina 1,8%, vápník 1,4%, fosfor 1,2%, hořčík 0,091% taurin 2000 mg/kg. Doplňkové látky na kg: vitamín A 61649IU, vitamín D? 1772 IU, vitamín E 153 mg, L-karnitin 50 mg. Stopové prvky: síran měďnatý pentahydrát (měď) 10 mg, jodid draselný (jód) 1,3 mg, síran manganatý monohydrát (mangan) 4,7 mg, oxid zinečnatý (zinek) 116 mg. Regulátor kyselosti: hydrogensiřičitan sodný 1 %.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
3
Produktová řada:
IAMS For Vitality Cat Senior Ocean Fish
Značka:
IAMS

Určení

Životní fáze:
Senior

Složení

Bílkoviny (%):
36
Druh bílkovin:
Drůbeží
Fosfor (%):
1.2
Tuky (%):
12.5
Vápník (%):
1.4
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.