Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

IAMS For Vitality Adult Large Breed Lamb granule pro dospělé psy, velká plemena 12 kg

Značka: IAMS
64594
647 

Odesíláme do 72 hodin

Hmotnost
Doprava
Cena
12 kg
65 Kč

647.00 Kč

Zákaznické body: 162 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
IAMS For Vitality Adult Large Breed Lamb 12 kg

Pokud hledáte kompletní krmivo pro dospělého psa velkých plemen, pak je IAMS For Vitality Adult Large Breed Lamb ideální volbou pro vašeho mazlíčka. Krmivo je určeno pro psy od 1 do 8 let a neobsahuje pšenici. Základem receptury je sušené kuřecí, krůtí a jehněčí maso, které poskytuje 75 % živočišných bílkovin, které napomáhají budování svalové hmoty a zdravých kostí psa. Krmivo obsahuje omega-3 a -6 nenasycené mastné kyseliny, které jsou důležité pro zdraví kůže a srsti psa. Správně vybraná směs antioxidantů obsahující vitamíny C a E navíc podporuje imunitní systém psa. Velikost brambůrek je přizpůsobena čelistem psů velkých plemen, což zajišťuje pohodlné jídlo pro vašeho mazlíčka. Kapsička na zip má navíc funkci otevírání a zavírání, což usnadňuje ukládání potravin. IAMS For Vitality Adult Large Breed Lamb je krmivo, které neobsahuje barviva, příchutě ani konzervační látky, což je důležité pro zdraví vašeho psa

Složení:

sušené kuřecí a krůtí maso 24 % (včetně kuřete 14 %), kukuřice, kukuřičná krupice, ječmen, živočišný tuk, jehněčí maso (4.3 %), čirok, sušená řepná dužina (2,7 %), kuřecí omáčka, minerální látky (včetně hexametafosfátu sodného (0,38 %)), fruktooligosacharidy (0,21 %), sušené pivovarské kvasnice. Obsah: bílkoviny 23 %, obsah tuku 13 %, omega-6 mastné kyseliny 2,2 %, omega-3 mastné kyseliny 0,17 %, hrubý popel 6,3 %, hrubá vláknina 2,0 %, vápník 1,3 %, fosfor 1,0 %. Doplňkové látky na kg: vitamín A 45870 IU, vitamín C 57 mg, vitamín D? 1710 IU, vitamín E 141 mg.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
12
Produktová řada:
IAMS For Vitality Adult Large Breed Lamb
Velikost mazlíčka:
Velká plemena
Značka:
IAMS

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
23
Druh bílkovin:
Drůbeží
Fosfor (%):
1
Tuky (%):
13
Vápník (%):
1.3
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.