Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

HILL'S Science Plan Puppy Medium granule pro štěňata s jehněčím masem a rýží 14 kg

Značka: HILL'S
60222
Kontaktujte nás pro cenu

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Vzhledem k vývojovým potřebám vašeho štěněte

HILL'S SCIENCE PLAN Medium Puppy Lamb & Rice Puppy Food je vynikající volbou pro majitele psů, kteří chtějí dát svému štěněti ten nejlepší start do života. Speciálně vytvořeno s DHA z rybího oleje, které pomáhá podporovat zdravý vývoj mozku a očí. Kvalitní bílkoviny zajišťují optimální budování svalové hmoty a vyvážený obsah minerálních látek působí na zdravé kosti a zuby. Krmivo bylo pečlivě připraveno s ohledem na vývojové potřeby štěňat s ohledem na jejich nutriční potřeby. Obsahuje všechny základní živiny, jako jsou bílkoviny, sacharidy, tuky, vitamíny a minerály, které pomáhají štěňatům dosáhnout jejich plného potenciálu. DHA z rybího tuku je důležitou složkou, která přispívá ke zdravému vývoji mozku a očí. Vysoce kvalitní protein získaný z jehněčího masa pomáhá budovat svalovou hmotu a udržovat optimální fyzickou kondici. Obsah vápníku a fosforu ve stravě přispívá ke zdravým kostem a zubům, což je důležité zejména pro štěňata, která stále rostou a vyvíjejí se. Krmivo má vynikající chuť, která povzbuzuje štěňata k jídlu. Je to také lehce stravitelné krmivo, které nezatěžuje trávicí systém štěňat. Je to ideální krmivo pro majitele štěňat, kteří chtějí svým psům poskytnout kompletní a vyváženou stravu, která jim pomůže dosáhnout jejich plného potenciálu.Složení:

Kukuřice, jehněčí moučka, živočišný tuk, kukuřičná lepková moučka, sójová moučka, pivovarská rýže, proteinový hydrolyzát, sušená řepná dužina, minerální látky, rybí tuk, lněné semínko.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
14
Produktová řada:
HILL'S Science Plan Puppy <1 Medium breed sucha karma z ryżem i jagnięciną
Velikost mazlíčka:
Střední plemena
Značka:
HILL'S

Určení

Životní fáze:
Junior

Složení

Bílkoviny (%):
27.1
Druh bílkovin:
Jehněčí
Fosfor (%):
1
Tuky (%):
18.7
Vápník (%):
1.4
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.