Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

HILL'S Science Plan Mature Adult Large Breed Chicken granule pro starší psy velkých plemen s kuřecím masem 14 kg

Značka: HILL'S
58512
1560 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 390 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Kompletní krmivo pro psy

Hill's Science Plan je kompletní krmivo pro velké psy od 6 let. Podporuje fyzickou aktivitu a pomáhá udržovat štíhlejší svaly a zdravé vnitřní orgány. Klinicky testované antioxidanty, glukosamin a chondroitin z přírodních zdrojů poskytují optimální péči o zdraví vašeho staršího psa. Toto krmivo obsahuje méně kalorií a tuku a omega 3 mastné kyseliny zabraňují zánětům a pomáhají udržovat zdravé klouby. Díky správnému množství soli a fosforu podporuje tato potravina zdravé fungování vnitřních orgánů, jako jsou ledviny. Tyto složky jsou lehce stravitelné, což zajišťuje optimální vstřebávání živin. Složení:

kukuřice, pšenice, kuřecí a krůtí moučka, živočišný tuk, bílkovinný hydrolyzát, kukuřičná lepková moučka, lněné semínko, hrachová moučka, rostlinný olej , minerály, vepřová chrupavka (zdroj chondroitin sulfátu), hydrolyzát chrupavky z oceánských korýšů (zdroj glukosaminu).

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
14
Produktová řada:
HILL'S Science Plan Canine Mature Adult Chicken
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
HILL'S

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
16.9
Druh bílkovin:
Drůbeží
Fosfor (%):
0.52
Tuky (%):
13.9
Vápník (%):
0.68
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.