Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

HILL'S Science Plan Canine Adult Light Chicken mokré krmivo pro dospělé psy s nadváhou s kuřecím masem 370 g

Značka: HILL'S
69122
74 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 19 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Pro psy, kteří potřebují podporu, aby si udrželi ideální váhu!

HILL'S SCIENCE PLAN Light Adult Dog Food je měkké a jemné krmivo pro vašeho psa, které poskytuje dokonalou kombinaci chuti a výživy. Je přesně vyvážené, aby poskytovalo správné množství energie a tím napomáhalo k udržení ideální tělesné hmotnosti pro dospělé psy od 1 do 6 let. Toto krmivo obsahuje vepřové maso, kukuřici, sóju, hrachový protein, kukuřičnou lepkovou moučku, celulózu, proteinový extrakt, rostlinný olej a minerální látky. Díky tomu poskytuje všechny potřebné živiny, které pomáhají udržovat dobré zdraví a energii vašeho psa. HILL'S SCIENCE PLAN Light Adult má nízký obsah tuku a je ideální pro psy, kteří potřebují podporu k udržení ideální tělesné hmotnosti. Díky pečlivě vybraným složkám poskytuje optimální množství energie, která pomáhá udržovat správnou váhu a zdraví vašeho psa. Toto krmivo je ideální pro psy, kteří mají sklon k nadváze nebo jsou méně aktivní. Poskytuje všechny potřebné nutriční hodnoty a přitom je lehký a chutný, díky čemuž si ho váš pes zamiluje.

< /p>Složení:

Vepřové maso, kukuřice, sója, hrachový protein, kukuřičná lepková moučka, celulóza, proteinový extrakt, rostlinný olej, minerální látky. ANALÝZA: Tuk 2,2%, Bílkoviny 5%, Vápník 0,16%, Sacharidy (NFE) 14,5%, Vláknina (surová) 2,7%, Hořčík 0,03%, Vlhkost 74,3%, Omega-3 mastné kyseliny 0,09%, Omega-6 mastné kyseliny. %, Fosfor 0,12 %, Draslík 0,17 %, Sodík 0,08 %, vitamín A 4050 IU/kg, vitamín D 300 IU/kg, vitamín E 55 mg/kg Hotová jídla 87 kcal/100 g

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.37
Značka:
HILL'S

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Nadváha

Složení

Bílkoviny (%):
5
Druh bílkovin:
Vepřové maso
Metabolická energie (%):
870
Fosfor (%):
0.12
Tuky (%):
2.2
Vápník (%):
0.16
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.