Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

HILL'S Science Plan Canine Adult Chicken mokré krmivo pro dospělé psy s kuřecím masem 370 g

Značka: HILL'S
69119
72 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 18 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Zdraví a chuť v jednom!

HILL'S SCIENCE PLAN Mature with Chicken je krmivo, které uspokojí potřeby vašeho psa. Jeho měkká a jemná textura způsobí, že váš pes si jeho chuť zamiluje. Je to krmivo, které poskytuje dokonalou kombinaci chuti a výživy pro dospělé psy ve věku od 1 do 6 let. Toto krmivo je přesně vyváženo, aby poskytovalo správné množství energie pro podporu ideální tělesné hmotnosti vašeho psa. Obsahuje ingredience přírodního původu, jako je kuřecí maso, vepřová játra, sušená syrovátka a kukuřičný lepek. Vysoký obsah kuřecího proteinu a minerálních látek zajišťují správnou výživu svalů, kostí a kloubů. Tato potravina díky obsahu řepné dužiny pomáhá udržovat správnou činnost trávicího systému. Toto krmivo je ideální pro psy ve věku od 1 do 6 let, kteří potřebují podporu k udržení ideální tělesné hmotnosti. Díky pečlivě vybraným surovinám poskytuje toto krmivo všechny potřebné živiny, které váš pes potřebuje, aby byl zdravý a plný energie.

Složení:

kuře, ječmen, kukuřice, vepřová játra, sušená syrovátka, sušená řepná dužina, rostlinný olej, kukuřičná lepková moučka, trávení, minerální látky. Analycké složení: Hrubý protein 4,8 %, Hrubý tuk 3,3 %, Hrubá vláknina 0,78 %, Hrubý popel 1,1 % Vlhkost 82,0 %

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.37
Značka:
HILL'S

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
4.8
Druh bílkovin:
Kuře
Tuky (%):
3.3
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.