Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

HILL'S Science Plan Canine Adult granule pro psy velkých plemen s kuřecím masem 18 kg

Značka: HILL'S
69142
1754 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 439 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Chutná a výživná jídla šitá na míru potřebám vašeho psa!

HILL's SCIENCE PLAN Large Breed Adult with Chicken je krmivo pro dospělé psy velkých plemen. Díky speciální receptuře splňuje energetické potřeby těchto psů. Složení je založeno na lehce stravitelných a kvalitních surovinách a obsahuje také proteinový hydrolyzát, který usnadňuje trávení a poskytuje lehce stravitelné bílkoviny. Kukuřice a pšenice jsou zdrojem sacharidů, zatímco kuřecí a krůtí maso poskytuje bílkoviny, které jsou nezbytné pro správné fungování těla. Sójová moučka zase poskytuje aminokyseliny a kukuřičná lepková moučka je zdrojem vlákniny. Rostlinný olej a lněné semínko jsou bohaté na Omega-6 mastné kyseliny, které příznivě působí na kůži a srst psa. HILL's SCIENCE PLAN Large Breed Adult with Chicken také obsahuje složky, které podporují zdraví kloubů vašeho psa, jako je vepřová chrupavka a hydrolyzát chrupavek pocházející z oceánských korýšů, které jsou zdrojem chondroitin sulfátu a glukosaminu. HILL'S SCIENCE PLAN Large Breed Adult with Chicken je vynikající volbou pro majitele psů velkých plemen, kteří chtějí svým mazlíčkům poskytnout kompletní a chutné jídlo, které odpovídá jejich nutričním potřebám.

Složení:

kukuřice, pšenice, kuřecí a krůtí moučka, sójová moučka, živočišný tuk, bílkovinný hydrolyzát, kukuřičná mouka lepek, rostlinný olej, sušená řepná dužina, minerální látky, lněné semínko, vepřová chrupavka (zdroj chondroitin sulfátu), hydrolyzát chrupavek z oceánských korýšů (zdroj glukosaminu). Analycké složení: Hrubý protein 20,8 % Hrubý tuk 14,1 % Hrubá vláknina 1,8 % Hrubý popel 4,7 % Vápník 0,69 % Fosfor 0,59 % Hořčík 0,11 % Draslík 0,72 % Sodík 0,27 % Omega 5 % mastné kyseliny 3.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
18
Produktová řada:
HILL'S Science Plan Canine Adult Large breed Chicken
Značka:
HILL'S

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
20.8
Druh bílkovin:
Kuře, krůtí
Fosfor (%):
0.59
Tuky (%):
14.1
Vápník (%):
0.69
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.