Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč
-10%

HILL'S Science Plan Adult Healthy Mobility Large Breed Chicken granule pro psy velkých plemen s kuřecím masem 14 kg

Značka: HILL'S
69144
1618 
Stará cena: 1798 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 405 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Speciální krmivo pro psy velkých plemen

Hill's Science Plan Zdravá mobilita dospělých Large Breed with Chicken je speciální krmivo pro psy velkých plemen, které účinně podporuje zdraví a pohyblivost kloubů. Produkty této značky jsou ceněny pro vysokou kvalitu surovin a jejich příznivý vliv na zdraví domácích mazlíčků. Velká plemena psů jsou náchylná k problémům s klouby a toto krmivo pro kuřecí maso bylo speciálně navrženo s ohledem na ně. Krmivo díky vysokému obsahu omega 3 mastných kyselin podporuje zdraví kloubů a pohyblivost psa. Živiny jsou pečlivě vyváženy, aby byla zajištěna správná strava pro velké psy. Krmivo je lehce stravitelné a má zvýšenou nutriční hodnotu, což znamená, že pes potřebuje menší a syté porce. Hill's Science Plan Adult je ideální pro psy, kteří jsou náchylní na kloubní problémy, jako jsou zlatí retrívři, němečtí ovčáci a německé dogy. Produkt obsahuje vysoce kvalitní ingredience a klinicky ověřené antioxidanty, které podporují zdravý imunitní systém a chrání před volnými radikály. Produkty Hill's Science Plan jsou dostupné v mnoha příchutích a verzích, aby vyhovovaly nutričním potřebám psů.Složení:

Kukuřice, pšenice, kuřecí a krůtí maso moučka , proteinový hydrolyzát, živočišný tuk, kukuřičná lepková moučka, lněné semínko, rybí tuk, rostlinný olej, minerály, hrachová moučka.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
14
Produktová řada:
HILL'S Science Plan Canine Adult Healthy Mobility Large breed Chicken
Značka:
HILL'S

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
18.6
Druh bílkovin:
Kuře a krůtí
Fosfor (%):
0.54
Tuky (%):
13.7
Vápník (%):
0.61
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.