Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

HAPPY DOG Flocken Vollkost krmivo pro štěňata 10 kg

Značka: HAPPY DOG
68410
967 

Odesíláme do 72 hodin

Hmotnost
Doprava
Cena
10 kg
Doprava zdarma

967.00 Kč

Zákaznické body: 242 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
HAPPY DOG Flocken Vollkost 10kg - zdravé, lehce stravitelné krmivo pro citlivé psy a štěňata od 4 týdnů věku

HAPPY DOG Flocken Vollkost je kompletní krmivo, které obsahuje vyvážený poměr bílkovin a živočišných tuků. jako sacharidy ve formě speciálních tenkých kukuřičných vloček. Vločky lze snadno smíchat s vlažnou vodou a vytvořit tak lahodnou a sytou kaši. Vysoce stravitelné, dobře namleté kukuřičné vločky, obohacené o živočišné bílkoviny, jsou ideálním řešením pro psy s citlivým trávicím systémem. Kromě toho hrachové vločky a mrkev, které se přidávají do kompozice, poskytují cenné živiny, jako jsou vitamíny a minerály. Drůbeží a hovězí tuk jsou zdrojem energie a uhličitan vápenatý pomáhá udržovat silné kosti a zuby. Hemoglobin zase poskytuje železo, které je důležité pro zdraví krve a imunitní systém. HAPPY DOG Flocken Vollkost 10kg je ideální krmivo pro psy, kteří potřebují lehce stravitelné, ale plnohodnotné krmivo. Může být použit jako jediná potravina nebo jako doplněk k jiné potravině. Lze jej použít i ve formě kaše ke krmení štěňat starších 4 týdnů.

Složení:

kukuřičný šrot (sušený na vále), škvarky, pšeničná mouka, pšenice, drůbeží tuk, hrachové vločky (2 %), mrkev* (2 %), drůbeží protein*, hovězí tuk, uhličitan vápenatý, hemoglobin, rybí moučka, hydrolyzovaná játra, fosforečnan vápenatý, řepná melasa* (odcukrovaná), chlorid sodný, jablečné výlisky* (0,2 %), chlorid draselný, černý bez, saturejka, majoránka, rozmarýn, šalvěj, tymián, badyán, bazalka, fenykl, květ černého bezu, květ levandule (celkem sušené bylinky: 0,11 %)

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
10
Produktová řada:
HAPPY DOG Flocken Vollkost
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
HAPPY DOG

Určení

Životní fáze:
Všechny
Věk mazlíčka od:
4. týdne

Složení

Bílkoviny (%):
27
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Fosfor (%):
0.85
Tuky (%):
13
Vápník (%):
1.5
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.