Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Granule pro kočky Taste Of The Wild Rocky Mountain 6,6 kg

58291
844 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 211 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Zvěřinová pečeně, uzený losos a kuřecí maso pro kočky všech věkových kategorií od odstavení

Granule pro kočky bez obilovin s uzeným masem z lososa

Toto krmivo bez obilovin se zeleným hráškem a sladkými bramborami je mimořádně účinným zdrojem energie pro kočky s vysokou aktivitou. Lze jej používat prakticky po celý život zvířete. Použití jedinečných surovin, jako je pečená zvěřina a uzené maso z lososa, má za následek výjimečnou a jedinečnou chuť. Přidání ovoce a zeleniny je cenným zdrojem antioxidantů, podporuje imunitní systém a podporuje zdraví. Vaše kočka si na tomto krmivu s chutí pochutná.

Složení:

masová moučka s kuřecí hmotou, hrášek, batáty, kuřecí tuk (konzervovaný směsí tokoferolů), bramborová vláknina, pečená zvěřina, uzené maso lososa, natural, masová moučka z oceánských ryb, taurin, sušený kořen čekanky , natural chuťová přísada divoké a kuřecí hmoty, rajčata, borůvky, maliny, extrakt z juky schidigera, enterococcus faecium, lactobacillus casei, lactobacillus acidophilus, saccharomyces cerevesiae fermentační rozpustné látky, sušený fermentační extrakt z Aspergillus oryzae, niacin, biotin, všechny minerály v aafco kočičí výživa.
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
6.6
Produktová řada:
TASTE OF THE WILD Rocky Mountain
Značka:
TASTE OF THE WILD

Určení

Životní fáze:
Všechny

Složení

Bílkoviny (%):
42
Druh bílkovin:
Kuře
Tuky (%):
18
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.