Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

FRANCODEX Vitamin C pro morčata 50 g

Značka: FRANCODEX
60087
62 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 16 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Pamlsky s vitamínem C pro morčata

Svačinky s vitaminem C FRANCODEX jsou originálním způsobem, jak morčatům dodat denní dávku vitaminu C. Mohou být používány jako hlavní zdroj vitaminu C nebo jako doplněk k jinému zdroji vitaminu C (nápoj, čerstvé rostliny, tablety atd.).

Vitamin C

Denní potřeba vitaminu C pro zdravá morčata je 20 mg/kg. Tato potřeba se trojnásobně zvyšuje během nemoci, rekonvalescence, těhotenství a kojení (60 mg/kg). Návod k použití: preventivně: morčata o hmotnosti < 1 kg - 2 svačiny denně.

Morčata o hmotnosti >1 kg - 3 svačiny denně během rekonvalescence, březosti a laktace: dávku ztrojnásobte, tj. podávejte 6 svačin denně.

Doplňkové krmivo nenahrazuje vyváženou výživu.

S podáváním příkrmů mladým hlodavcům se doporučuje počkat až do konce období odstavu (10 týdnů věku). Spotřebujte do jednoho měsíce od otevření. Bezpečnostní opatření: Zajistěte volný přístup k čerstvé vodě. Při užívání s jinými doplňky vitaminu C dodržujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte na suchém a chladném místě. Výrobek není určen k lidské spotřebě.

Složení:

obiloviny, oleje a tuky, vedlejší rostlinné produkty (0,25 % inulin), ovoce (1 % jablečný prášek), minerální látky
Otázky a odpovědi (FAQ)
Druh:
Pamlsek

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.05
Značka:
FRANCODEX
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.