Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

FORZA10 Maxi s jelenem a bramborami granule pro dospělé psy velkých plemen 12,5 kg

Značka: FORZA10
67934
1270 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 318 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
FORZA10 Maxi Maintenance Deer & Brambory – kompletní suché krmivo pro dospělé psy velkých plemen

Forza 10 Maxi Maintenance Deer & Brambory je navrženo tak, aby pomohlo zajistit optimální zdraví vašeho mazlíčka. Toto krmivo obsahuje jeleny a brambory, což z něj dělá chutný zdroj bílkovin a sacharidů. Klinické studie ukazují, že zvířata krmená potravou z neintenzivního chovu jsou zdravější a nevykazují známky nemocí souvisejících s potravinami. FORZA10 Maxi Maintenance Deer & Potatoes neobsahuje umělé růstové stimulátory pro zvířata a rostliny, což je důležité zejména pro psy s intolerancí na maso z intenzivně chovaných chovů. Krmivo je doporučováno pro zdravé psy velkých plemen, aby si udrželi dobré zdraví a vyhnuli se zažívacím potížím a nemocem spojeným s nevhodnou stravou.

Složení:

zpracovaná živočišná bílkovina (jehněčí, jelen 6,1 %). kukuřice, bílý čirok, rýže, brambory 4,1 %, rybí tuk, řepná dužina, kukuřičný olej, minerální látky, sušené droždí (Bio MOS), fruktooligosacharidy (FOS), juka Mojave (Yucca schidigera) Dietní doplňkové látky: vitamín A 18000 IU, vitamín D3 1500 IU, vitamín E/all-rac-alfa-tokoferylacetát 240 mg, cholinchlorid 1000 mg, síran zinečnatý monohydrát 137 mg (zinek 50 mg), hydrát chelatované mědi(II) aminokyselin 39 mg (měď 10 mg), DL-methionin 500 mg Technologické doplňkové látky: klinoptilolit sedimentárního původu 2000 mg, extrakt bohatý na přírodní tokoferoly 16,4 mg. Senzorické doplňkové látky: botanicky definované přírodní produkty: Rosmarinus officinalis 0,3 mg Analytické složky: vlhkost 9 %, hrubý protein 26 %, hrubý tuk 13 %, hrubá vláknina 2,5 %, hrubý popel 8 %, Omega3 1,12 %, Omega6 4,48 %. Energetická hodnota: 3465 kcal/kg – 14,5 MJ/kg.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
12.5
Velikost mazlíčka:
Velká plemena
Značka:
FORZA10

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
26
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Metabolická energie (%):
3465
Tuky (%):
13
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.