Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

FORZA10 Maintenance Light s tuňákem nízkokalorické granule pro psy 12,5 kg

Značka: FORZA10
67932
Kontaktujte nás pro cenu

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
FORZA 10 Maintenance Light s tuňákem - nízkokalorické krmivo pro psy 12,5 kg

Hledáte kompletní krmivo pro svého psa, které mu pomůže udržet si správnou váhu? FORZA 10 Maintenance Light s tuňákem je ideální pro dospělé a starší psy, kteří mají málo pohybu a jsou náchylní k nadměrnému přibírání na váze. Vyvážené složení tohoto krmiva obsahuje snížený obsah tuku a zároveň poskytuje všechny potřebné živiny. Základem FORZA 10 Maintenance Light Tuna je lahodný, zdravý a lehce stravitelný tuňák a kukuřice, které poskytují základní sacharidy. Rybí tuk a kukuřičný olej jsou zdrojem nenasycených mastných kyselin, které mají pozitivní vliv na kůži a srst psa a také na správnou činnost kardiovaskulárního systému. FORZA 10 Maintenance Light s tuňákem je také nízkotučné jídlo pro lepší kontrolu cholesterolu a hmotnosti. Yuka Schidigera navíc minimalizuje nepříjemné pachy stolice a FOS a MOS podporují trávení. Díky tomu bude mít váš pes nejen chutné, ale i zdravé jídlo.

Složení:

kukuřice, tuňák (16 %), rýže (12 %), rýžová mouka, kukuřičný olej, pivovarské kvasnice, rybí tuk, řepné řízky, minerální látky, sušené droždí (Bio MOS oligosacharidy), FOS, Yucca schidigera Analýza: Vlhkost 8,5 %, Hrubý protein 24 %, Hrubý tuk 8 %, Hrubá vláknina 3,4 %, Hrubý popel 8 %, Omega 3 0,76 %, Omega 6 3,04 % Přídatné látky na kg potraviny: vitamín A 14 400 IU, vitamín E (alfa tokoferol) 240 mg, cholinchlorid 1 000 mg Stopové prvky: síran zinečnatý monohydrát 137 mg, aminokyselina chelát mědi 39 mg Nutriční doplňkové látky: DL-methionin 500 mg Technologické doplňkové látky: klinoptilolit sedimentárního původu 2000 mg přírodní antioxidanty a konzervační látky tokoferolové extrakty) 9,0 mg Senzorické doplňkové látky: biologicky definované přírodní produkty: Rozmarýn 0,2 mg Energetická hodnota: 3200 kcal/kg - 13,4 MJ/kg

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
12.5
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
FORZA10

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
24
Druh bílkovin:
Tuňák
Metabolická energie (%):
3200
Tuky (%):
8
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.