Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

FLEXI New Neon M Tape 5 m zelené natahovací vodítko

Značka: FLEXI
63800
395 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 99 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Vodítko Flexi New Neon je nezbytným doplňkem pro každého majitele psa, který si cení bezpečí svého mazlíčka při každodenních procházkách!

Zvyšuje se páska na vodítku a reflexní nálepka v neonově zeleném odstínu viditelnost psa i nás v noci nebo po setmění, díky čemuž jsou procházky bezpečnější. Velikost M a maximální hmotnost psa do 25 kg a ergonomická rukojeť perfektně padne do ruky, zvyšuje stabilitu, což výrazně zlepšuje pohodlí a bezpečnost při procházkách. Šňůrka Flexi NEW NEON je vyrobena z kvalitního, odolného, antialergického materiálu, odolného proti poškození. Patentovaný jednoruční zatahovací a zamykací systém zajišťuje efektivní ovládání v každé situaci a krátký brzdný zdvih a tlačítko stop umožňují rychle reagovat na neočekávané události. Vodítko má také chromovanou karabinu a možnost uchycení dalšího příslušenství, jako jsou LED svítilny a kontejner Multi Box, což z něj dělá velmi funkční doplněk pro každého psa.

0

0

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Barva:
Zelená
Velikost mazlíčka:
Střední plemena
Značka:
FLEXI
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.