Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

FLEXI New Neon M Tape 5 m oranžové navíjecí vodítko

Značka: FLEXI
63797
395 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 99 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Flexi NEW NEON M pásek 5 metrů do 25 kg - černý a oranžový

Flexi NEW NEON M pásek 5 metrů do 25 kg je vynikající produkt pro majitele psů, kteří hledají spolehlivý, pohodlný a funkční vodítko. Páska je vyrobena z nejkvalitnějších materiálů, zajišťuje vynikající kvalitu a odolnost proti oděru a kroucení. Vodítko Flexi je vyrobeno z odolného antialergického materiálu, který zajišťuje stabilitu ruky na rukojeti i když je vodítko mokré. Vodítko Flexi NEW NEON M 5 metrů do 25 kg má mnoho výhod, mezi které patří bezpečné spojení mezi člověkem a zvířetem, větší volnost pohybu pro psa, jednoduchá manipulace, patentovaný jednoruční navíjecí a aretační systém pro efektivní ovládání v každé situaci. a spolehlivý navíjecí systém, který zabraňuje prověšení vodítka. Inovativní design a nejvyšší možná odolnost díky použití vysoce kvalitních materiálů, stejně jako přesnost až do nejmenšího prvku, plná spokojenost zákazníků po celém světě. Vodítko Flexi NEW NEON M 5 metrů do 25 kg je ve velikosti M, což znamená, že je určeno pro psy o hmotnosti do 25 kg. Vodítko odlišuje černá a oranžová barva a patentovaný uzamykací systém umožňuje ovládat vodítko jednou rukou a psa okamžitě zastavit.

0

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Barva:
Oranžová
Velikost mazlíčka:
Střední plemena
Značka:
FLEXI
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.