Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

FERA šedý oválný pelíšek s polštářem pro psa, velikost M

Značka: INTERZOO
65299
469 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 117 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Pro vašeho psa

Poskytněte svému psovi pohodlné a stylové místo na spaní s pelíškem. pelíšek vyrobená z pevného a odolného materiálu má atraktivní a estetický vzhled, který se hodí do každého interiéru. Výplň pelíšku pružnou houbou zajišťuje pohodlný spánek a regeneraci vašeho mazlíčka. Pelíšek má nízký a široký vchod, což usnadňuje vstup starším psům, nemocným psům a štěňatům nebo koťatům. Polštář je navíc odnímatelný, což usnadňuje udržování hygieny pelíšku. Dno má potahový materiál, který je odolný proti oděru a zajišťuje stabilitu na površích. Oválný pelíšek pro psa s polštářem o rozměru 61x51x16 cm je polský výrobek, který lze prát v pračce na 40 stupňů Celsia. Chemické čištění, sušení v sušičce a žehlení se nedoporučuje.

61x51x16 cm
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Barva:
Šedý
Velikost mazlíčka:
Střední plemena
Značka:
INTERZOO
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.