Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

FARMINA N&D Prime dog adult chicken & pomegranate granule pro psy, kuře a granátové jablko 2,5 kg

Značka: FARMINA
56617
554 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 139 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Receptura přizpůsobená specifickým potřebám psů

Vysoce kvalitní, kompletní krmivo pro dospělé psy středních a velkých plemen. Ingredience byly vybrány způsobem přizpůsobeným specifickým potřebám těchto plemen a poskytují jim kompletní výživu a adekvátní podporu zdraví. Hlavní složkou receptu je kuře v sušené i čerstvé formě. Krmivo dále obsahuje velké množství chondroitinu a glukosaminu, který příznivě působí na psí kosti a klouby. Prebiotika a příslušné složky obsažené v potravě pomáhají ke správné činnosti trávicího systému a regulují trávení. Krmivo neobsahuje obiloviny a zdrojem sacharidů jsou brambory, díky kterým se lépe vstřebává a je vhodné i pro psy s citlivým žaludkem. Krmivo bylo obohaceno o rybí tuk, který poskytuje nenasycené mastné kyseliny zodpovědné za důležité zdravotní problémy - imunitní systém, srdeční činnost, ale i zdravý vzhled kůže a srsti. Kořen kurkumy se vyznačuje protirakovinnými a zdraví prospěšnými vlastnostmi, což je další hodnota pro zdraví psa.

Složení:

Čerstvé vykostěné kuře (26 %), sušené kuře (25 %), brambory, kuřecí tuk, sušená celá vejce, čerstvý sleď, sušený sleď, rybí tuk (sleď), hrášek, sušená mrkev, sušená vojtěška, inulin, fruktooligosacharidy, kvasnicový extrakt (zdroj mananoligosacharidů), sušené granátové jablko (0,5 %), sušená jablka, sušený špenát, psyllium (0,3 %), sušený sladký pomeranč, sušené borůvky , chlorid sodný, sušené pivovarské kvasnice, kořen kurkumy (0,2 %), extrakt z aloe vera 1000 mg

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
2.5
Velikost mazlíčka:
Střední a velká plemena
Značka:
FARMINA

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
34
Druh bílkovin:
Kuře
Fosfor (%):
0.9
Tuky (%):
18
Vápník (%):
1.3
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.