Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Farmina N&D Ocean Mini Adult granule pro dospělé psy malých plemen 7 kg

Značka: FARMINA
57713
929 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 232 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Hledáte to nejlepší krmivo pro svého malého mazlíčka?

Máme pro vás řešení! Naše kompletní suché krmivo pro dospělé psy malých plemen obsahuje malé množství obilovin, jako je špalda a oves (po 10 %). Hlavní složkou krmiva je ryba – čerstvá a sušená treska a přídavky v podobě zeleniny a ovoce doplňují recepturu o potřebné minerály. Inulin obsažený v naší stravě pomáhá regulovat střevní mikroflóru, kvasnice jsou bohaté na vitamíny a stopové prvky. Glukosamin a chondroitin posilují kosti a zvyšují pružnost kloubů. Kořen kurkumy, známý pro své oxidační vlastnosti, se používá v protirakovinné prevenci, pomáhá udržovat zdraví a dobrou kondici. Vysoký obsah ryb a rybího tuku poskytuje zdravé tuky a dobře vstřebatelné bílkoviny. Ryby jsou zdrojem mastných kyselin s protizánětlivými vlastnostmi, které zpevňují kůži a zvlhčují srst. Psyllium má uklidňující účinek na trávicí systém, reguluje trávení. Naše potraviny neobsahují GMO, kukuřici, umělé přísady a jsou vakuově baleny pomocí dusíku, který nahrazuje kyslík, čímž je zajištěna přirozená konzervace produktu. Krmivo má nízký glykemický index, obsahuje přírodní antioxidanty, ovoce a zeleninu, vysoký obsah taurinu, rybího a rybího tuku, dále glukosamin a chondroitin.Složení:

Čerstvé tresčí maso (24 %), sušené maso tresky (24 %), rybí tuk (ze sledě), špalda (10 %), oves (10 %), sušená řepná dužina, hrachová vláknina, sušená mrkev, sušená vojtěška, inulin, fruktooligosacharidy, kvasnicový extrakt (zdroj mannan oligosacharidů), sušený pomeranč (0,5 %), sušené jablko, sušené granátové jablko, sušený špenát, psyllium (0,3 %), sušené borůvky, chlorid sodný, sušené pivovarské kvasnice, kořen kurkumy (0,2 %) Glukosamin, Chondroitin sulfát

Analýza:Hrubý protein 30,00 %, Hrubé oleje a tuky 18,00 %, Hrubá vláknina 2,90 %, Vlhkost 9,00 %, Hrubý popel 6,90 %, Vápník 1,20 %, Fosfor 0,90 %, Omega-6 1,60 %, Omega-3 2,30 %, DHA 1,00 %, EPA 0,70 %, Glukosamin 1200 mg/kg, Chondroitin sulfát 900 mg/kg.

Metabolická energie: EM Kcal/Kg 3994 – Mj/Kg 16,71

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
7
Velikost mazlíčka:
Malá plemena
Značka:
FARMINA

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
30
Druh bílkovin:
Treska
Fosfor (%):
0.9
Tuky (%):
18
Vápník (%):
1.2
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.