Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

FARMINA Matisse Chicken turkey Cat granule pro kočky 1,5 kg

Značka: FARMINA
60860
349 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 87 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
FARMINA Matisse Chicken Turkey Cat 1,5 kg

Suché krmivo pro dospělé kočky, které se skládá převážně z kuřecího a krůtího masa, rýže a zeleniny. Toto kompletní krmivo obsahuje všechny základní živiny, sacharidy a bílkoviny, aby byla vaše kočka zdravá. Toto krmivo je mimořádně chutné, což znamená, že toto krmivo si zamilují i ​​vybíravé kočky. Neobsahuje GMO a přídavek nenasycených mastných kyselin posiluje imunitu a zlepšuje stav srsti. FARMINA Matisse Chicken turkey je kombinací kuřecích a krůtích bílkovin, které vaší kočce dodají bílkoviny, rýži a zeleninu, které jí dodají potřebné sacharidy, stejně jako vitamíny a minerály. Maso v tomto krmivu je pečlivě vybíráno a tvoří až 32 % obsahu. Kuřecí tuk dodává chuť a rybí moučka poskytuje omega-3 a omega-6 mastné kyseliny. Jídlo neobsahuje umělá barviva, příchutě ani konzervační látky.

Složení:

sušené kuřecí a krůtí maso (min. 32 %), rýže (min. 25 %), kukuřice, rybí moučka, kuřecí tuk, podpora trávení, sušená řepná dužina, mrkev v prášku (min. 2 %), špenát prášek (min. 2 %), prášek z červené řepy (min. 2 %), rybí tuk, rostlinný olej, kukuřičný lepek, sušená celá vejce, chlorid sodný, chlorid draselný, sušené pivovarské kvasnice, taurin, zásaditý uhličitan kobaltnatý, vitamíny . Obsahuje barvy schválené EU (E102, E110, E133).

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
1.5
Značka:
FARMINA

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
32
Druh bílkovin:
Kuře
Fosfor (%):
0.85
Tuky (%):
11
Vápník (%):
0.98
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.