Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Farmina N&D GF Pumpkin Lamb Blueberry PUPPY Medium - granule pro štěňata velkých a středních plemen s příchutí jehněčího masa 12 kg

Značka: FARMINA
50270
1699 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 425 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Bezobilné krmivo pro štěňata středních a velkých plemen s jehněčím masem, dýní a borůvkami

Krmiva Natural & Delicious na bázi dýně jsou vysoce kvalitní krmiva bez obilovin, vyrobená z nejkvalitnějších živočišných produktů a ovoce a zeleniny bohatých na živiny. N&D Pumpkin se vyrábí pomocí inovativních technologií. Ochranná atmosféra - během balení se do obalu dostává dusík, takže potraviny jsou přirozeně konzervovány a vydrží déle čerstvé. Vacuum Coater - vitamíny se přidávají po tepelném zpracování, aby si zachovaly vyšší trvanlivost.

Proč dýně v potravinách?

Má protizánětlivé a antidiabetické účinky. Podporuje imunitní systém a vnitřní orgány psa. Dýně má díky svým vlastnostem pozitivní vliv na organismus vašeho domácího mazlíčka. Má protizánětlivé a antiparazitární účinky, podporuje kardiovaskulární systém a reguluje činnost střev. Dýně má nízký glykemický index.

Jak krmit?

Krmte při pokojové teplotě podle denní dávky uvedené v tabulce. Během prvního období používání se doporučuje kombinovat krmivo se stávajícím krmivem. Zajistěte, aby zvíře mělo neustále k dispozici vodu k pití. Skladujte na suchém a chladném místě v uzavřeném obalu.

Složení:

čerstvé jehněčí maso (24%), sušené jehněčí maso (24%), hrachový škrob (20%), kuřecí tuk, hydrolyzovaný rybí protein, sušená dýně (5%), čerstvý sleď, sušený sleď, sušená celá vejce , rybí tuk, hrachová vláknina, sušená mrkev, sušená vojtěška, inulin, fruktooligosacharidy, mannanoligosacharidy, sušené borůvky, (0,5%), špenátový prášek, jitrocel jitrocelový (0,3%), sušené jablko, práškový černý rybíz, sušený sladký pomeranč, práškové granátové jablko , chlorid sodný, sušená pivní kvasnica, kořen kurkumy (0,2%), glukosamin, chondroitin sulfát, extrakt z měsíčku lékařského.
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
12
Produktová řada:
N&D GF Pumpkin Lamb & Blueberry Puppy Medium&Maxi
Velikost mazlíčka:
Střední a velká plemena
Hmotnost v produktové řadě:
Značka:
FARMINA, CAT & RINA

Určení

Životní fáze:
Junior

Složení

Bílkoviny (%):
35
Druh bílkovin:
Jehněčí
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.