Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Farmina N&D GF Pumpkin Chicken Pomegranate Adult Medium Maxi 12 kg granule pro dospělé psy středních a velkých plemen

Značka: FARMINA
50280
1423 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 356 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Krmivo bez obilovin pro dospělé psy středních a velkých plemen s kuřecím masem, granátovým jablkem a dýní.

Řada Natural & Delicious Pumpkin je vysoce kvalitní řada bez obilovin vyrobená z pečlivě vybraných živočišných produktů a ovoce a zeleniny bohatých na živiny. Během balení se do potravin dostává dusík, který je přirozeně fixuje a udržuje je déle čerstvé.

Přínosy dýně a plodů granátového jablka:

Má protizánětlivé a antidiabetické účinky. Podporuje imunitní systém a vnitřní orgány psa. Granátové jablko je zdravým zdrojem vlákniny, která napomáhá trávení a také chrání před volnými radikály, což snižuje riziko vzniku rakoviny. Plody granátového jablka jsou bohatým zdrojem vitamínů C, E, B a A a také mnoha minerálů a živin, jako je hořčík, fosfor, draslík, vápník, křemík a jód.

Jak je podávat?

Krmte při pokojové teplotě podle denní dávky uvedené v tabulce. Během prvního období používání se doporučuje kombinovat krmivo se stávajícím krmivem. Zajistěte zvířeti nepřetržitý přísun pitné vody. Skladujte na suchém a chladném místě v uzavřeném obalu.

Složení:

čerstvé vykostěné kuřecí maso (24 %), sušené kuřecí maso (22 %), hrachový škrob (20 %), sušená dýně (5 %), sušená vejce, sušený sleď, sušená dužina cukrové řepy, rybí tuk, vláknina rostlinného původu z hrášek, sušená cukrová řepa, sušená vojtěška, inulin, frukto-oligosacharidy, mannan-oligosacharidy, granátové jablko (0,5 %), sušené jablko, sušený mletý špenát, psilium (0,3 %), sušený černý rybíz, sušený borůvkový prášek, sušený pomeranč, chlorid sodný, sušené pivovarské kvasnice, kořen kurkumy (0,2 %), glukosamin, chondroitin sulfát, extrakt z měsíčku lékařského (zdroj luteinu)
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
12
Velikost mazlíčka:
Střední a velká plemena
Značka:
FARMINA

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
30
Druh bílkovin:
Treska
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.